Ding prvak Evrope u World of tanks!

Tim Ding je u velikom finalu uspeo da savlada Kazna Kru sa 7:5 i postao prvak EU regiona Wargaming lige bez da su izgubili ijedan meč tokom cele sezone!

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Nedelja, 23.10.2016.

22:12

Ding prvak Evrope u World of tanks!
Foto: Wargaming

Finalni meč je očekivano bio vrlo uzbudljiv, prvo se igrao Mines i oba tima su uzela po jednu rundu. Sledeća mapa Himmelsdorf je bila vrlo napeta prva runda ali je Kazna taktički dobro odigrala i dobila je. U drugoj rundi je Ding imao taktičku prednost i prednost u hit poenima ali je onda njihov Grille 15 previše agresivno krenuo, izgubili su i AMX 13 90 koji je pokušao da ga zaštiti i na kraju je Kazna ostala protiv IS-4 i T110E3 koji nisu bili dovoljno brzi da resetuju cap a onda su ih i brzi tenkovi Kazne uhvatili sa leđa. Sve u svemu Kazna kru je povela sa 3:1!

Sledeću rundu na Prohorovci dobija Ding iako je Kazna imala u jednom momentu prednost ali su je nažalost prokockali. Interesantno je da je Ding ovu rundu igrao i sa jednim Leopard 1 tenkom koji se zaista retko viđa u profesionalnim eSports mečevima. Nažalost Ding dobija i sledeću rundu na Prohorovci a mapa nakon te je Steppes na kojoj je Ding jako dobar. To potvrdjuju maestralnom pobedom u prvoj, a zatim i u drugoj rundi i rezultat je preokrenut - 5:3 za Ding.

Ruinberg je sledeća mapa i u prvoj rundi Kazna pokušava da iskopira taktiku koju su Hellraisers iskoristili na RU serveru sa jednim AMX CDC koji stigne u cap i kada ga ubiju ostane kao olupina koja čuva drugog igrača koji capuje. Nažalost to im nije baš tako dobro uspelo i Ding vodi sa 6:3, imaju "meč loptu". Ipak Kazna se ne predaje i uspeva da osujeti sličan plan koji je Ding pokušao da sprovede tako što ubijaju njihovog CDC-a ranije ali dolazi do velike borbe u kojoj Kazna odnosi prevagu i smanjuje na 6:4.

Igra se mapa Cliff koja se najčešće odlučuje samo autoloaderima i situacija dostiže usijanje! Iznenađenje u prvoj rundi je da Ding u borbu vodi jedan T110E5 pored standardnih B-C 25t i TVP 50/51 i uspevaju da ga nekako popnu na veliko brdo sa svetionikom! Kada sve izgleda da ide njima na ruku Kazna pravi odličnu rotaciju i dobija prvu rundu, rezultat je smanjen na 6:5 tako da Kazna ima šansu da izbori tie break. Obe ekipe kreću sa autoloaderima ali se taj duel nažalost završava u korist Dinga koji osvajaju titulu Evropskog šampiona!
Positive iz Ding je proglašen za igraèa turnira. Foto: Wargaming
Oni takođe dobijaju i novčanu nagradu od $50.000 dok je Kazna Kru dobila duplo manje.

Na kraju ostaje da čestitamo momcima iz Kazna Kru na odličnoj borbi i da im poželimo uspeh na Challangers' Rumble događaju u Nju Jorku gde će igrati protiv timova iz ostalih regiona, a dva prva tima sa tog takmičenja idu na megdan moćnim Rusima. Nadamo se da će jedan od njih biti i Kazna kru!

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: