Kazna Kru se plasirala na Challengers' Rumble!

Nakon pobede u polufinalu nad timom Utopia rezulatatom 7:5 Kazna Kru je obezbedila jedno od prva dva mesta u evropskom regionu i u finalnom meču igraju protiv tima Ding koji je mnogo teže nego što se očekivalo savladao Ooops the Tough Giraffes sa 7:6.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Nedelja, 23.10.2016.

19:05

Kazna Kru se plasirala na Challengers' Rumble!
Foto: Wargaming

U prvom polufinalu Ooops je zaista namučio Ding, do sada jedini nepobeđeni tim u EU regionu, i igrali su vrlo izjednačeno, Ooops je čak imao i "meč loptu", ali je Ding na kraju ipak opravdao ulogu favorita i pobedio sa 7:6.

Nama mnogo interesantniji meč Kazna Kru protiv Utopia je počeo dosta loše po Kaznu jer su prve dve partije dosta tesno izgubili na Prohorovka mapi. Sledeća dolazi Murovanka i Kazna igra jako dobro taktički i dobija obe runde. Zatim stižemo na Ruinberg gde Kazna opet uspeva da dobije obe partije i rezultat je 4:2! Sledeća mapa je Steppes i Kazna dobija prvu rundu ali gubi drugu tako da dolazimo do 5:3. Ipak Utopia se u potpunosti vraća na Cliff mapi dobijajući dve runde za redom i rezultat je ponovo poravnat na 5:5. Zatim sledi Himmelsdorf gde Kazna dobija prvu rundu a u drugoj Utopia kreće agresivno i vodi na početku ali Kazna preokreće rezultat za konačnu pobedu!

Za oko pola sata kreće finalni meč protiv ekipe Ding koji ćemo takođe detaljno ispratiti!

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: