HS RUR turnir, Reboot Infogamer – 1500e nagradnog fonda!

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na Reboot Infogamer festival u Zagrebu, koji će se održati od 21. do 26. novembra na Zagrebačkom Velesajmu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 14.11.2017.

17:11

HS RUR turnir, Reboot Infogamer – 1500e nagradnog fonda!

U okviru njega veliki deo činiće RUR Esports Arena, na kojoj će se tokom trajanja festivala održati četiri velika esports turnira u igrama Heroes of the Storm, Dota 2, Hearthstone i Overwatch.

Nagradni fond za Hearthstone turnir biće 1500 EUR u robnim i novčanim nagradama*, i on će se održati u nedelju 26.11.

Najbolji regionalni igrači, njih ukupno 16, takmičiće se za deo kolača ovog nagradnog fonda.

Ko će biti tih 16 igrača, biće odlučeno u kvalifikacijama koje će se održati u subotu, 18.11. u 13h.

Prijave za kvalifikacije su potpuno besplatne, a možete se prijaviti na ovom linku. Prijave su otvorene do petka u 17h, nakon čega se zatvaraju. Prijavljenim igračima će u petak ili subotu rano prepodne piti poslat mejl sa instrukcijama.

Prijavljeni igrači dužni su da budu prisutni u Hearthstone kanalu RUR Discorda minimum sat vremena pre početka kvalifikacija (dakle u 12h u subotu), i da budu tamo do kraja svog učešća radi prijave i komunikacije u vezi nedoumica i potencijalnih problema. RUR Discord možete pronaći na ovom linku.

Do 10 igrača koji dolaze van Hrvatske, a nađu se u top 16, imaće obezbeđen smeštaj dan pred turnir o trošku organizacije (noćenje u subotu uveče), kako bi bili odmorni i pokazali najbolje rezultate.

Prijave su ograničene na do 128 igrača u kvalifikacijama.

Mečevi će biti na 3 dobijene (best of 5), a format meča je Conquest, sa 4 klasa/decka i jednim banom po meču. Za potrebe banovanja jednog decka, koristiće se alat na ovom linku: www.deckselect.eu , osim ukoliko igrači to ne žele sami da urade drugačije po dogovoru.

Igrači su dužni da pre meča imaju napravljena samo 4 decka koja žele da igraju i koje ne smeju da menjaju dok se ne završi meč, a da na zahtev protivnika pošalju skrinšot duel lobija koji dokazuje da imate samo 4 decka. Jednom kada uđete u lobi za duel, ne smete ga napuštati dok se ne završi meč, osim ukoliko dođe do tehničkih problema i potrebe da se restartuje Hearthstone. Tada, nakon što ponovo pokrenete igru, ulazite ODMAH u duel sa protivnikom, ne otvarate ništa drugo.

Ukoliko se neka partija završi nerešeno (oba igrača umru istovremeno), računa se kao da nije ni odigrana i partija se ponavlja sa istim klasama. Ukoliko se jedan od igrača diskonektuje, odluka je prvo na ferpleju igrača da li žele da ponove partiju ili je možda neko već imao lethal u trenutku diskonektovanja. Ukoliko ne može da dođe do dogovora, igrač koji se diskonektovao gubi tu partiju (naravno, ne i meč).

Igrači nakon svake pobede treba da sačuvaju skrinšot victory skrina, u slučaju da je potrebno da se dokazuje pobeda (nije potrebno nigde da ih šaljete ukoliko nema problema, samo ukoliko dođe do problema).

Za sve primedbe potrebno je imati i validne dokaze na osnovnu skrinšotova, video snimaka ili nečeg trećeg.

Sva pitanja možete postaviti na mejl adresi nikola.savic@klanrur.rs

*Za nagrade, koje će biti u robnim i/ili novčanim nagradama, garantuje Reboot Infogamer festival.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: