Virtus.Pro ispustio još jedno finale, Renegades bolji

Starladder & i-League Invitational turnir u Kini je završen, a Renegades iz Australije je u finalu pobedio poljski VP 2-0!

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Ponedeljak, 06.11.2017.

02:10

Virtus.Pro ispustio još jedno finale, Renegades bolji

Sa glavnom nagradom od 75 000 dolara odlazi Renegades, koji se je savršeno pokazao na takmičenju u Šangaju. Virtus.pro nema baš sreće u finalima, osvrnuvši se na njihov poslednji LAN turnir, Epicenter u Rusiji. Tada su izgubili od SK Gaming u finalu, a sada su poraženi od Renegadesa, takođe u finalu.

U finalnom meču turnira igrali su se Mirage i Train. Ekipa Renegades bila je bolja oba puta, na Mirage 16:8, a Train 16:10. VP je na prvoj mapi uzeo prve tri runde, da bi kasnije, do kraja poluvremena, uzeli još samo toliko. Renegades je otišao na odmor sa prednošću od 9:6, što je odlično za T stranu. Ponovo Virtus.pro uzima pištolj rundu i odmah sledeću, ali Renegades kreće da gazi Poljake, ne ostavivši im ni jednu rundu do kraja. Prvi kod Australijanaca bio je Džastin ‘jks’ Sevidž sa 21 ubistvom, a u drugoj ekipi je Snax predvodio tim sa 20.

VP je uglavnom uvek solidan na Trainu, ali ovog puta Renegades se pokazao boljim. Za razliku od Mirage, sada je Renegades uzeo obe pištolj runde. Na poluvremenu su vodili 10:5, da bi odmah u drugom delu mape poveli 13:5. Virtus.pro se tada trgnuo, uzeli su pet zaredom, ali Australijancima je malo falilo te su tada poslednje tri s lakoćom uzeli. Nifty je umalo došao do 30 fragova – stao je na 27.

Meč za treće mesto igrao se između HellRaisers i Heroic, gde je HR trijumfovao 2-0 za 15 000 dolara.
Prilikom podizanja pehara, jedan igrač Renegadesa imao je malo nezgode i polomio deo pehara. Igrači su odreagovali kroz smeh i slavlje je nastavljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: