Otkrivena dva nova heroja pre vremena – BlizzCon spoiler!

Na Redditu se jutros pojavio zanimljiv post koji potencijalno ukazuje na heroje koji nas očekuju na BlizzConu. Naime na kineskom Blizzard sajtu pojavila se slika početne strane sa dva od ranije poznata heroja.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 03.11.2017.

13:36

Otkrivena dva nova heroja pre vremena – BlizzCon spoiler!

Hanzo i Alexstrasza ne spominju se po prvi put u paketu. Pre tačno dva meseca, otkrili smo neku informaciju o ova dva. To se ni manje ni više desilo na jednom od Blizzardovih klipova iz serijala Resurrecting Kel’Thuzad. Zbog toga ovaj spoiler ne izaziva preveliki boom, jer smo znali da nas ova dva heroja kad tad očekuju u Nexusu.

Međutim svakako je loše po Blizzard, a i po community da se ovakve stvari dešavaju pred jedan velliki događaj kao što je BlizzCon. Verujemo da ovo nije urađeno namerno da bi se eto digao neki hype, samo par sati pred sam događaj. Slučajno ili namerno, taj prvi osećaj ushićenja kada krene večeras trailer za nove heroje neće biti isti, jer već znamo šta možemo da očekujemo na njima.

Da li će ova informacija ispostaviti tačna ili je Blizzard spremio nešto potpuno drugačije za nas, ispratite večeras od 20 časova.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: