LoL Vip Adria: x25 ubedljivo do pobede protiv Crvene Zvezde

Pretposlednje, šesto kolo, igra se ove nedelje, a prvi dan je već yavršen. Ekipe x25 i Crvena Zvezda otvorile su šesto kolo, a kao pobednik iz ovog duela izašla je ekipa x25 rezultatom 2-0.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 28.10.2017.

11:46

LoL Vip Adria: x25 ubedljivo do pobede protiv Crvene Zvezde

Obe ekipe dobro su draftovale, ali je kontrola samog gejma u potpunosti bila na strani x25, koji su dobijali svaki teamfight a iz njig izlačili dosta objektiva. Cela mapa bila je kontrolisana tokom oba duela koje je ekipa x25 dobila, pa igrači Crvene Zvezde jednostavno nisu imali odgovor na igru ekipe x25 uprkos ogromnom broju pokušaja. x25 se ovom pobedom domogao drugog mesta, na kojem sedi za skorom 5-1, a sada je Bontech na redu da povrati mesto za direktan plasman na LAN završnicu u meču protiv RuRa.
Kliktech i Asus otvoriće program u nedelju, dok će meč Bontecha i RuRa biti krucijalan za borbu za drugo mesto na tabeli. Program počinje u standardnih 19h, a mečeve možete pratiti na twitch.tv/esl_lol_see.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: