Srpski tim obezbedio učešće na WESG Dota 2 turniru

Uz malo muke, jedna od naših ekipa je obezbedila prolaz na najveći svetski Dota 2 turnir na kojem igraju reprezentacije.

Izvor: SyS KlanRUR

Sreda, 25.10.2017.

11:51

Srpski tim obezbedio učešće na WESG Dota 2 turniru

U kvalifikacijama za World Electronic Sports Games koje su za naš region završene sinoć, ekipa “Srbija” ja uspela da osigura prolazak na završni turnir u Barseloni koji će biti održan u martu 2018. godine. Dobrim igrama protiv ekipa iz Hrvatske, Grčke i Makedonije, naš sastav je osigurao jedan od dva kvalifikaciona slota.

Za tim Srbija igrali su: LeBronDota, Swiftending, grizine, Emperor i Boranij@, a sigurno je da su im najteži protivnici bili makedonski Team Mischievous protiv kojih je naš tim pružio i najbolje partije. U jako bliskom i neizvesnom okršaju, tim Srbija je bio bolji sa 2:1 gde je u poslednjem meču tek presudio Anti-Mage u rukama Swiftendinga dok je i Doom kojeg je igrao grizine bio veoma neugodan timu Makedonija.

Poslednji susret koji je naša ekipa odigrala je bio protiv sastava Mousesports, koji zbog čisto grčke postave ima pravo učestvovanja na WESG. Naši su ovaj meč koji odlučuje o rasporedu na samom takmičenju prepustili Grcima 2:0, i ostaje osećaj da su neozbiljno mu pristupili. Čak iako ovaj meč ne nosi veliku vrednost, a Mouz je sigurno bolja ekipa, osećamo da tim Srbija nije trebao da dopusti poraze skorom 24:1 i 64:21. Čak iako su neugodni i stari trik grčke ekipe, Bane i Mirana kombo nisu sami nosili dovoljnu težinu da partije završe ovim rezultatom.

U kvalifikacijama je iz Srbije učestvovala i ekipa lvlUP koja nas je prošle godine predstavljala u Kijevu, ali ih je na putu do WESG zaustavila upravo ekipa Makedonija. Da su pobedili, neugodan seed bi se pobrinuo da na WESG ne mogu da prođu dve srpske ekipe.
Podsećamo da je WESG slabije propraćeno Dota 2 takmičenje koje nosi ogroman nagradni fond (1 500 000$ prošle godine, 800 000$ prvo mesto), na kojem pravo da učestvuju imaju samo timovi sastavljeno isključivo od igrača iz iste države. Srećno našim momcima!

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: