Boltz menja felpsa na Epicenter turniru

Sutra će Moskva postati epicentar svih CS:GO dešavanja, s obzirom da od 10 ujutru po našem vremenu počinje borba za 500 000 dolara.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 23.10.2017.

14:57

Boltz menja felpsa na Epicenter turniru

Ovaj turnir smo već najavili, a ostalo je da se saznaju imena dva poslednja učesnika događaja u Moskvi. Danas od 17 časova sastaju se FaZe i TyLoo, a 3 sata kasnije igraju Liquid i Vega Squadron. Pobednici tih mečeva će se priključiti grupama A i B.

Pre samog početka turnira, organizacija SK Gaming je najavila izmene u svom sastavu. Naime, već neko vreme se priča o lošoj formi felpsa i njegov odlasku iz ekipe, a priča polako dobija svoj epilog. Boltz će u prestonici Rusije imati “probni rad”, kao pozajmljen igrač Immortalsa. Kapiten ekipe FalleN se oglasio na svom Instagram profilu.

“Felps je veoma talentovan i profesionalan momak, učinio je sve da svoju igru prilagodi timu i njegovim potrebama. Mnogi igrači neosnovano kritikuju njegovu igru, ali ja nemam šta da mu zamerim, zajedno smo osvojili 5 turnira ove godine, a on je bio bitan faktor u tom procesu.”
Dakle, felps gotovo sigurno više neće biti član brazilskom tima, ali je kapiten ekipe rekao da ni boltz još uvek nije peti igrač. Verovatno će mnogo toga zavisiti od igara na turniru koji počinje sutra. Još jedan razlog više da sutra budemo uz Epicenter Twitch i uživamo u vrhunskim mečevima.

Upravo Brazilci otvaraju turnir duelom protiv Virtus.pro, u 10 ujutru, dok nas od 13 časova očekuju sjajan duel između Astralis i G2.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: