x25 savladao Asus – LoL Vip Adria

Nakon ne baš tako uzbudljivog prvog dana, punog problema, x25 i Asus ipak su odigrali svoj meč. Prvi gejm x25 dobio je bez borbe, dok su u drugom kao pobednici izašli posle ubedljive partije za samo 26 minuta igre.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 21.10.2017.

00:45

x25 savladao Asus – LoL Vip Adria

Prvi meč dana između RuRa i Sigurno Sigurno odložen je zbog tehničkih problema, pa će se ovaj meč naknadno odigrati. Drugi gejm nije bolje počeo. Posle skoro 20 minuta čekanja da igrač Asusa obezbedi uslove za gejm, ekipa je bila prinuđena da preda prvi meč pa je x25 bez borbe došao do vođstva od 1-0. U drugi gejm Asus ulazi oslabljen. Na poziciju supporta umesto Gentlemana ulazi Loki Prime, inače jungle igrač, pa se postavljalo pitanje koliko Asus može da se suprotstavi ekipi x25 i eventualno preokrene seriju u svoju korist. To ipak nije bio slučaj. Ekipa x25 je posle jednog uzetog Barona uhvatila Lokija van pozicije i iskoristila brojčanu prednost da privede gejm kraju. U subotu se igraju druga dva meča pete nedelje u kojima će Bontech i Ancestral otvoriti program, a duel između Crvene Zvezde i prvoplasiranog Kliktecha zatvoriti subotnji program koji počinje u standardnom terminu od 19 časova.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: