SKT savladao Misfits u maratonskom duelu od 5 sati!

Nakon jučerašnjeg iznenađenja, u kojem je Samsung demolirao Longzhu i plasirao se u polufinale, još jedan korejski tim našao se na ivici ispadanja. Vicešampion Južne Koreje, SKT, gubio je od drugog predstavnika Evrope, Misfitsa, sa 2-1 ali je SKT uspeo da preokrene i plasira se u polufinale!

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 20.10.2017.

16:16

SKT savladao Misfits u maratonskom duelu od 5 sati!

Čak 98% pickem glasova otišlo je u korist najtrofejnije korejske ekipe, glasovi analitičara otišli su SKT-u, kao i predviđanja Esports portala, ali to nije sprečilo Misfitse da odigraju onako kako nefavorit treba da odigra, da pruži svoj maksimum i dokaže ostalima da može parirati sili kakva je SKT. Činjenica je da SKT ove sezone ne igra kao što smo i navikli i upravo to je bila nada evropskom predstavniku da naprave čudo. Mnogi su videli kraj za Misfits već posle poraza u prvom meču, međutim, stvari su se okrenulo vrlo brzo. Support Misfitsa, Ignar, još jednom je pokazao raznovrstan champion pool i sa Blitzcrank i Leona pickovima predvodio svoj tim do preokreta i vođstva od 2-1. Posle više od 90 minuta igre u ova dva gejma Misfitsi su došli na koraj od plasmana u polufinale. SKT je, ipak, u četvrtom i petom gejmu u seriji uspeo doći do pobede i plasmana u polufinale rezultatom 3-2. Najveća žal ostaje u taboru ekipe Misfits, jer su u odlučujućem gejmu imali vođstvo, ali ih je jedan kasno tajmovan Smite koštao Elder Zmaja i pobede u gejmu. Možda neće osvojiti Worlds ove godine, ali je Misfits svakako osvojio srca mnogih fanova, jer su za samo godinu dana iz Challenger Series-a došli do četvrtfinala Worlds-a, nešto slično kao i Origen u sezoni 2015. godine kada su od Challenger Series tima došli do polufinala. U subotu nas očekuje još jedan zanimljiv duel. Royal i Fnatic boriće se za treće mesto u polufinalu, mesto koje vodi na megdan sa SKT-om. Uzi i Rekkles će nam definitivno prirediti zabavu. Iako je Fnatic na jedvite jade i na do sada neviđen način uspeo obezbediti mesto u četvrtfinalu, mnogi ne veruju u prolazak dalje ove ekipe. Royal je, pored Longzhua, najubedljivija ekipa grupne faze i malo ko misli da postoji ekipa koja im se može suprotstaviti. Neki čak vide Royal kao ekipu koja će biti nezaustavljiva prepreka SKT-u. Svakako su nas prethodna dva dana naučila da u Bo5 serijama ne postoje autsajderi, a i kada ih ima oni nas iznenade. Svakako posle prva dva četvrtfinalna duela ne možemo reći da je Royal favorit, a mi se, kao i svi LoL fanovi, nadaju uzbudljivoj borbi ove dve velike LoL organizacije.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: