Dvoklasna arena stiže u Hearthstone!

Tokom trajanja specijalnog Hallow’s End događaja u Hearthstoneu, od 24. oktobra do 6. novembra, Hearthstone arena će po prvi put dobiti specijalni dvoklasni mod.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 18.10.2017.

12:15

Dvoklasna arena stiže u Hearthstone!

O čemu se tačno radi?

Svaki pod kada tokom ovog perioda draftujete špil, počećete tako što prvo izaberete jednu od 3 nasumične klase, a zatim izaberete jedan od 3 nasumična Hero Powera. Tokom drafta ćete pored neutralnih dobijati karte obe klase koje ste izabrali, i one heroja, kao i one čiji je Hero Power.

Moramo da priznamo da nam se jako sviđa ovaj eksperiment i jedva čekamo da vidimo kako će to ispati, i naravno da gledamo Arena znalce tokom ovog perioda, kao što su Kripp, Ratsmah, Hafu. Adwacta i drugi.

Kako se vama čini ova ideja, hoćete li igrati više Arenu nego obično dok traje multiklasni sistem?

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: