Hearthstone: Stigao patch 9.2 sa gomilom novina

Sinoć je na naše Battle.net klijente stigla poslednja u nizu Hearthstone zakrpa, sa oznakom 9.2.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 18.10.2017.

12:11

Hearthstone: Stigao patch 9.2 sa gomilom novina

U okviru ovog patcha stigle su novosti vezane za Fireside Gatheringe, uključujući tu i novog Warlock heroja Nemsy Necrofizzle, koju možete dobiti na nekom od Fireside Gatheringa, računajući tu i jedan koji će organizovati vaš Klan RUR, a o kome će biti reči malo kasnije. Fireside Gathering je sada dobio svoj specijalni posebni meni u okviru igre.
Takođe, od 24. oktobra počinje Hallow’s End događaj i traje sve do 6. novembra. On će nam takođe doneti gomilu novih i zanimljivih stvari, a o kome ćemo pisati u posebnoj vesti.

Ovaj patch je takođe doneo i gomilu veoma specifičnih i konkretnih promena u gejmplej smislu od kojih je najvažnija ona da karte koje se aktviraju sa “whenever” i “after” sada moraju da ispunjavaju uslove odmah po odigravanju trigera, što znači da se karta kao što je Wild Pyromancer više neće aktivirati kada ga dobijete iz recimo Evolve efekta, a vaš Djinny neće otići u špil ukoliko Entombujete protivničkog miniona. Više o ovome možete saznati sa klipa koji se nalazi na ovom linku.

Efekti koji se dešavaju kada odigrate neki Spell sada će se aktivirati čak i ukoliko taj Spell bude sprečen sa Counterspell.

Specijalne interakcije koje je Jaraxxus imao sa Secret kartama Repentance, Sacred Trial i Snipe više ne postoje, odnosno one se više neće aktvirati kada odigrate Jaraxxusa kao heroja.

Unlicensed Apothecary se više neće aktivirati usled Evolve efekata, zato što sada njegov tekst ima reč “After” umesto “Whenever”.

Bag koji je činio da animacije rade presporo kod karata Mimic Pod, Chromaggus, Shifting Shade, Ghastly Conjurer i Cutpurse je sada uklonjen.

Karte kojima se cena smanjuje njihovim efektom, kao što su Dragon’s Breath, Solemn Vigil, Everyfin is Awesome i Gianti, će sada taj efekat uvek imati aktiviran poslednji, nakon drugih efekata koji menjaju manu, kao što su Naga Sea Witch i Loatheb.

I Arena je dobila izmene, Blizzard je konačno shvatio koliko je Vicious Fledgling kancerogen u areni i rešio je da je potpuno ukloni iz drafta, a takođe i nesrećni “sinergija pikovi” u prve dve karte su takođe uklonjeni. Novina je i da će sada postojati specijalni posvećeni thread na zvaničnom Bnet forumu, gde će sve aktuelne novine i promene u areni biti redovno precizirane. Taj topic možete pronaći na ovom linku.

Osim toga, kao deo Hallow’s End događaja, uskoro nam stižu i dvoklasne arene, ali o tome ćemo u posebnom tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: