CS:GO - I destiny potpisao za Immortals

Kao što i bivši članovi Immortalsa finalizuju svoju petorku, isto radi i sadašnji roster brazilskog tima, koji je doveo i drugo pojačanje za samo par dana, a to je bivši igrač Tempo Storma, destiny.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 12.10.2017.

14:10

CS:GO - I destiny potpisao za Immortals

Finalista Majora iz Krakova istrajan je u nameri da okosnicu tima čine mladi brazilski igrači pa nije bilo izuzetaka ni prilikom dovođenja najnovijeg pojačanja. Stigao je horvy, a novo pojačanje je dvadestogodišnji destiny. Igrač koji beleži veliki uspon u karijeri od prošle godine kada se preselio u Severnu Ameriku. Ubrzo je potpisao ugovor sa Luminosity, kada su FalleN i ekipa napustili ovu organizaciju i priključili se SK timu.

U Luminosity se zadržao do sredine ove godine, kada je potpisao za ex-paiN ekipi koja je preuzeta od strane Tempo Storma. Šuškalo se da će njegov saigrač shz takođe priključiti boltzovom timu, ali izgleda da se to neće dogoditi.

Realniji je scenario da u tim dođe zqkS kao AWP igrač. On je trenutno bez tima, a ranije je imao angažmane u Ghost i Merciless. Ipak, sačekaćemo još malo, jer su iz same organizacije izjavili da će peti igrač doći veoma brzo.

Ono što je interesantno je da tim sada ima 7 igrača pod ugovorom, jer blizanci HEN1 i LUCAS1 još uvek nisu formalno napustili tim, kao ni fnx koji već odavno sedi na klupi.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: