CS:GO – ELEAGUE održava sledeći Major u Bostonu!

Organizacija ELEAGUE objavila je da će biti zadužena za sledeći CS:GO Major, koji se održava 2018. godine. Američki grad Boston imaće prilike da gleda najbolje CS:GO timove sveta u borbi za ukupnu cifru od milion dolara!

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Petak, 06.10.2017.

14:05

CS:GO – ELEAGUE održava sledeći Major u Bostonu!

Glavne kvalifikacije za Major igraće se od 12. do 15. januara u Atlanti, u studiju Turner, baš kao i kod ELEAGUE Majora 2017. Pored glavnih kvalifikacija, igrači će tu otpočeti i sa grupnim fazama (19-22 jan). Kasnije, za četvrtfinale, polufinale i veliko finale (26-28 jan.) igrači se sele na glavnoj sceni u Agganis Areni, gde nastupaju košarkaši i hokejaši bostonskog univerziteta.
Ukupni nagradni fond turnira iznosi milion dolara, isto kao i kod prošlog Majora u organizaciji ELEAGUE. Ukupno 16 timova će učestvovati na turniru, od kojih je 8 već poznato – sa statusom legendi. To je upravo osam timova koja su bila najbolja na prošlom Majoru. To su: Gambit, Astralis, Immortals, Virtus.pro, fnatic, SK Gaming, BIG i North.

Kako ćemo saznati imena druge polovine učesnika? Proces je malo komplikovaniji, ali potrudićemo se da objasnimo što jednostavnije.

Već znamo 8 timova glavnih kvalifikacija, a to je ustvari druga polovina timova sa prošlog Majora. To su: Cloud9, FlipSid3 Tactics, G2 Esports, Na’Vi, mousesports, PENTA (koja je nedavno izgubila sastav, igraće pod drugim imenom), FaZe, Vega Squadron.

Na glavnim kvalifikacijama će ukupno biti 16, a samo polovina ide na Major. Koji su to ostali timovi koji će se boriti za učešće na Major sa gore navedenim timovima?

Imaćemo četiri Minora, a održavaju se po sledećim regijama: Azija, CIS, Evropa i Amerika. Svaki Minor sastoji se od otvorenih i zatvorenih kvalifikacija. Po dve ekipe iz svakog Minora idu u borbu sa timovima koji su već u glavnim kvalifikacijama za Major.

Azija (26 – 29 oktobar) – Azijski Minor neće imati otvorene kvalifikacije, već će biti podeljene direktne pozivnice. Šampionat će se igrati u glavnom gradu Južne Koreje – Seulu.

CIS (26 – 29 oktobar) – Što se tiče CIS Minor kvalifikacija, dve ekipe su već određene za šampionat – Team Spirit i Tengri, i čekaju u zatvorenim kvalifikacijama, dok će šest ekipa doći iz otvorenih online kvalifikacija.

Evropa (2 – 5 novembar) – Kod Evrope je već malo komplikovanije. Zatvorene kvalifikacije imaće 16 timova. Osam njih je pozvano: NiP, Godsent, LDLC, OpTic, HellRaisers, Heroic, EnVyUs, Space Soldiers. Druga polovina je iz otvorenih kvalifikacija, pa ćemo tu gledati mnogo više mečeva. Osam timova ide dalje u šampionat, koji se igra u Bukureštu, kao i CIS šampionat.

Amerika (2 – 5 novembar) – Amerika ima sličan sistem, kao i Evropa, zbog većeg broja timova. Osam timova iz otvorenih sa osam timova iz zatvorenih (Misfits, NRG, Luminosity, compLexity, Splyce, Rogue, Ghost i Immortals), od kojih samo pet ide u šampionat. Liquid i CLG su već dobili pozive u šampionat, a osmi, finalni tim je iz južno-američkih kvalifikacija.

Po dva tima iz svakog šampionata ide dalje u glavnim kvalifikacijama. Ceo proces je dug i kompleksan, a mi smo se potrudili da vam što jednostavnije pojasnimo sistem.

Kao i do sada, svi mečevi će biti strimovani na Twitchu i YouTubu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: