CS:GO VIP Adria – Squared i Resistance zabeležili pobede

Treće kolo je zvanično počelo. Prvi dan doneo nam je okršaje između timova Squared i Locastic, kao i Resistance protiv ProWince.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Sreda, 04.10.2017.

18:02

CS:GO VIP Adria – Squared i Resistance zabeležili pobede

Squared – Locastic

Prvi bo3 okršaj dana započeo je na Overpassu. Squared je, na T strani, probao da splituje B preko konektora i monstera ali su igrači Locastica bez problema prigušili taj prodor i osvojili prvu pištolj rundu. Pri rezultatu 4-0 Squared je konačno priuštio full-buy, gde su osvojili svoju prvu rundu u ovom meču. Locastic je odmah odgovorio sa još tri runde i pri rezultatu 7-1 Squared se konačno probudio. Zahvaljujući pet uzastopnih rundi uspeli su da spase ovo poluvreme i odu na pauzu sa skorom 7-8. Na CT strani su podigli zid koji Locastic nije neko vreme mogao da sruši. Prvih sedam rundi bile su Squaredove, iako je Locastic odgovorio sa svoje tri to nije bilo dovoljno da zaustavi Squared da uzme prvu mapu 16:12.

Na drugoj mapi, Inferno, Locastic je započeo na T strani. Neodlučno su progurali B sajt, shev i ekipa su to osetili i bez problema zaustavili taj prodor za prvu rundu mape. Prva buy runda je zato pripala hrvatskom Locasticu, kao i šest narednih rundi. Squared je uspeo da izvuče još dve runde, ali je hrvatski tim na pauzu otišao sa prednošću od 10-5. Prednost su samo povećali na CT strani, nakon pištoljke i rundi koje prate nju imali su prednost od 13-5. Tu se Squared probudio i započeli su povratak u mapu. Uspeli su da dođu do skora 14-15, ali je Locastic sjajno retakeovao B sajt, osvojio Inferno i produžio život u ovom bo3 susretu.

Odlučujuća mapa bila je Cobblestone, hrvatski tim je imao momentum koji je sjajno prebacio u treću mapu. Na CT strani Squared nije uspeo uzeti više od 4 runde! Izgledalo je kao da će Locastic potpuno preokrenuti ovaj bo3 okršaj. To srpska ekipa nije želela da dozvoli, bio je njihov red da pokažu svoju T stranu. Prvih pet rundi bile su Squaredove, hrvatski protivnici su uzeli narednu rundu, ali je Squaredodmah zaustavio bilo kakav momentum koji su stvorili. Pri rezultatu 14-14 srpski tim je hrabro upao na pun A sajt, ta hrabrost se isplatila jer su bez problema uzeli sajt, rundu, a nakon toga i 3 poena. Locastic i dalje nije upisao pobedu, dok se Squared penje na tabeli.
Resistance – proWince

Drugi meč dana otpočeo je na mapi Cache. Resistance je preko boosta progurao mid, Lobanjica je sjajno otvorio highway i prolaz ka sajtu, ali je HOLMES nečujno došao do bombe koja je bila ostavljena u T spawnu. Ta greška je onemugućila Resistancu da osvoji pištolj rundu. Iskupili su se u narednoj rundi, nakon što su je neočekivano uzeli ali su ispustili rundu nakon te. Nakon gomilu eko pobeda, Resistance je krenuo sa svojim nizom rundi i na pauzu su otišli sa neverovatnim skorom od 12-3. U drugom poluvremenu im nije trebalo toliko vremena da završe mapu 16-8.

Sledeća mapa bila je katastrofalna po Resistance. Na T strani HOLMES i ekipa započeli su mapu skorom 10-0! Iako je Resistance probao da spasi situaciju proWince je na pauzu otišao sa vođstvom 11-4. U drugom poluvremenu su bez ikakve muke završili Infernu 16-9 i doveli nas do treće mape – Train.

Od Traina se očekivalo da bude neizvesna mapa, ali je bila sve osim toga. Resistance se poigravao sa protivnicima, na pauzu su otišli sa skorom od 14-1. Meč je nezvanično bio završen i već se znalo ko će uzeti tri poena iz ovog okršaja. proWince je uspeo na T strani da osvoji sedam uzastopnih rundi ali to nije bilo dovoljno da se približe Resistancu koji je završio mapu 16-8. Resistance je prvi tim koji je naneo poraz proWincu u ovoj VIP Adria ligi.
Večeras nas očekuje nastavak trećeg kola Vip Adria Lige, na ESL SEE kanalu možemo pratiti mečeve Ripple Esports vs Zonic Esports kao i KlikTech vs Binary Dragons.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: