CS:GO – Novi nišan, pištoljima snižena cena

Izbačen je novi update gde su izvršene još neke izmene kod pojedinih pištolja, a neki, sada već stari bagovi su popravljeni.

Izvor: Stefan Iliæ klan rur

Četvrtak, 28.09.2017.

16:22

CS:GO – Novi nišan, pištoljima snižena cena

Šta je najbitnije u novom apdejtu?

Cena dva pištolja i revolvera je snižena, i to za 100 dolara. To znači da revolver sada košta $600, a dual berettas $400. Da li će ovo promeniti metu pištolj rundi ili uopšteno pištolje u nekom pogledu? Što se tiče revolvera, teško da nekome ova promena nešto znači, jer retko ko koristi revolver posle velikog nerfa. Od tada je revolver faktički beskoristan, retko ga možete videti u meču.

Već kod dualies možemo očekivati neke metode koje bi mogle izmeniti pištolj rundu. Početni novac je $800 dolara, što znači da posle kupovine dva pištolja ostaje 400 u kasi. Sada možete kupiti ili dva fleša, ili recimo defuse kit na CT strani. Kit je dosta koristan, u mečmejkingu se retko i ko seti da uloži u defuse alat, dok dva fleša možete iskoristiti ili kao anti-fleš protiv tima koji rašuje, ili ako ste terori – za brzi upad na sajt.

Ukoliko igrate sa drugom, dobra stvar je i dogovoriti se da on vama baci dva pištolja, a vi sebi kupite armor. Njemu će ostati $400 za defuse kit, a vi ćete biti opasno opremljeni. Skoro win-win situacija, osim što drug ostaje bez armora. U tom slučaju on može igrati rotaciju, da bi kit uvek bio u blizini bombe.

Zatim može doći i kombinacija pištolja i HE bombe (400+300), kojom se može napraviti velika šteta timu koji rašuje uz brzu paljbu solidno preciznih beretki.

Pored ovih izmena u cenovniku, ubačena je i nova komanda za malo drugačiji nišan – cl_crosshair_t. Novi nišan je u obliku slova T, tj. nema gornji deo, a izgleda ovako:
Stari nišan (levo) u poreðenju sa novim “T” nišanom (desnom)
Treba proći malo vremena kako bi se mišljenja uporedila, ali interesantno je videti da Valve ubacuje i ovakve novine.

Što se tiče popravljenih bagova, sređen je poznati bag gde smoke nekada ne bi ugasio vatru molotovljeva. Uglavnom je to bilo zbog specifičnih uglova pod kojim bomba udari o zemlju, a i kada bi smoke pao između vatre dva molotova. Takođe je popravljen i bag gde u nekim slučajevima metak ne bi pogodio/probio ruku modela igrača.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: