CS:GO - Binarni zmajevi igrali 17 sati bez prestanka!

Sjajni domaći Binary Dragons su juče pokušali nešto maestralno - igrali su kvalifikacije za dva turnira tokom istog dana.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Utorak, 26.09.2017.

11:53

CS:GO - Binarni zmajevi igrali 17 sati bez prestanka!

Iako ovog puta nisu osvojili kartu za Ameriku, ovim momcima se ne može se zameriti. Veliko poštovanje za Zmajeve, nije mala stvar igrati dva kvalifikaciona turnira u jednom danu - ukupno oko 17 sati! Počeli su prepodne od 10, a igralo se sve do jutra!

Kvalifikacije za DreamHack Open Denver:
Prvi meč dana bio je sa poljskom ekipom Pride, a ovaj Bo3 okršaj pripao je BD - 2:1. Kasnije su se sastali sa Šveđanima iz ekipe Japaleno i izgubili 2:0. Dosta bolji su bili Šveđani i njihova ekipa Japaleno je završila četvrta u kvalifikacijama, dok su BD završili na osmom mestu. HellRaisers su u finalu kvalifikacija pobedili Dignitas 2:0 i dobili mesto na DH Open u Denveru, koji počinje 20. oktobra. U igri je 100 000 dolara, od kojih 50 000 idu pobedniku.
DreamHack Denver kvalifikacije - tabela

Kvalifikacije za World Cyber Arena 2017:

Druge kvalifikacije na kojima su učestvovali Zmajevi bile su za onlajn takmičenje koje organizuje WCA. Prvi meč bio je protiv Avangar, ekipe iz Kazahstana. Oni su pobedili naše momke 2:1, posle duge i teške borbe. Čak dve mape otišle su u produžecima, dok je treća igrana do poslednje runde. Pored toga što su ranije igrali dva napeta meča, i u ovom Bo3 meču igrane su ukupno 110 runde (19:17, 14:16, 20:22). Loš dan verovatno je i demoralisao ekipu pri samom kraju, a i umor ih je sustigao.

Njihov naporan dan završen je još jednim porazom, protiv još jedne ekipe iz Švedske sa nekoliko zvučnih imena. Za tim AWTR igraju pronax i Devilwalk, bivši igrač i trener fnatica. Oni su se udružili sa Zyppe, kalle i bENNY i formirali ovu mix ekipu, koja je jedva pobedila BD 2:1 (16:9, 4:16, 16:14).
Iako nije bio veoma uspešan dan, moramo pohvaliti naše momke za trud i volju. Nije lako igrati više od 15 sati bez prestanka, pogotovo igru gde je koncentracija ključ. Naravno, ni protivnici protiv kojih su igrali nisu toliko naivni. Nadamo se da će Zmajevi ponovo krenuti u pohod na veće turnire, ali sa malo lakšim rasporedom mečeva.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: