HGC: Poslednje kolo – Borba za Crucible

Poslednje kolo, samo četiri meča. Fnatic i Dignitas već su obezbedili svoje mesto na završom turniru, međutim ostaje još jedna zanimljiva bitka – Crucible!

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 22.09.2017.

15:19

HGC: Poslednje kolo – Borba za Crucible

Petak je rezervisan za BlizzCon, dok je subota rezervisana za Crucible. Danasnji duel Exeprt vs Liquid direktno će odlučivati o toj trećoj poziciji koja je najpovoljnija za predstojeći plej-of. Takođe i Tricked ima šansu za tu treću poziciju na tabeli, međutim oni igraju svoj meč protiv Dignitasa. Oba meča biće izuzetno zanimljivima, ne samo zbog činjenice da su bitni za plasman, već su ovo timovi po kvalitetu i pokazanoj igri svi u istom košu.

Subota je biti ili ne biti za Zealots i Playing Ducks.”Patke” imaju mnogo teži zadatak jer igraju protiv Fnatica, dok Zealots igra protiv najslabijeg tima TGG, koji je već ispao u Crucible. Poraz znači ostajanje u zoni ispadanja, gde ih čekaju duelu sa najboljim timovima Open Divisiona.

Kao što smo rekli, patke imaju jako težak zadatak, ali ovo je možda i najbolji trenutak za ovaj duel. Prvo Fnatic je već obezbedio odlazak na BlizzCon tako da nisu motivisani sa te strane, a kao drugo Playings Ducks posle zamena uloga u timu prošle nedelje pobedio je čak dva meča u istom kolu, što se nikada nije desilo do sada. Zanimljiva činjenica pre početka ovog duela, jeste da su upravo patke jedine pobedile Fnatic u drugoj sezoni! Da li će uspeti da naprave čudo i pobede još jednom pogledajte u subotu od 20h.

Zealotsi će ove nedelje biti u punom sastavu, Mopsio je odlužio svoju kaznu, tako da će moći da daju svoj maksimum u najbitnijem meču sezone.

Mečeve kao i uvek možete pogledati na: https://www.twitch.tv/blizzheroes

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: