Veliki WoT giveaway: delimo 5x Sabaton tenk!

Evo prilike da se dočepate trenutno jednog od zanimljivijih TIer VIII premium tenkova u igri a sve što treba da uradite jeste da budete jako dobri! Dakle treba da odigrate partiju, da vam bude uključeno snimanje bitke i da snimak posle prosledite a mi ćemo najbolje nagraditi i kasnije iskomentarisati na našem YouTube kanalu.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Utorak, 12.09.2017.

10:27

Veliki WoT giveaway: delimo 5x Sabaton tenk!
Foto: Klanrur.rs

Evo nekih osnovnih pravila i uputstava kako da se prijavite za giveaway:
  • Nagradna igra traje od ponedeljka 12. septembra u 7 ujutru do petka 29. septembra 2017. godine u 7 ujutru, računaju se samo snimci koji su napravljeni u verziji igre 9.20. Kodovi koje delimo važe samo na EU serveru ali ćemo načelno prihvatati snimke koji dolaze sa drugih servera ukoliko igrate na njima. Imajte u vidu da je prijava ograničena na jedan snimak po jednom korisniku, tj po nadimku iz World of tanks tako da razmislite koji ćete replay poslati.
  • Morate imati uključeno snimanje bitke u igri (u opcijama General – Enable battle recording opcija na dnu, ili ako koristite srpski interfejs Igra – Uključi snimanje igre). Preporuka je da ostavite uključeno snimanje svih bitaka a ne samo poslednje.
  • Kada snimite partiju kojom ste zadovoljni taj snimak treba da pošaljete na sajt http://wotreplays.eu/ na koji se logujete vašim World of Tanks nalogom. Popunite odgovarajuća polja i kasnije link pošaljete nama u formularu koji ćete naći ispod.
  • Bitna napomena: Morate poslati link ka snimku koji je sa vašeg naloga. Ovo će biti provereno tako što ću najbolje plasirane ja, u igri nadimak mhetlerovic [-RUR-], kontaktirati u petak 29. septembra kako bih proverio da li je to vaš nalog. S obzirom da je giveaway namenjen pre svega igračima sa ex-YU prostora morate znati srpski, odnosno neki od jezika koji se govori na ovim prostorima. Ovo je prosto iz želje da nagrade dobiju zaista igrači odavde.
  • Vozila koja učestvuju u nagradnoj igri: podelili smo igrače u dve grupe
  1. Tier V-VII vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
  2. Tier VIII-X vozila, može se koristiti bilo koje vozilo osim premium vozila bilo kog tipa.
  • Pravila za rangiranje snimaka: najbolji replay je onaj sa najvećim baznim XP. Ukoliko postoji više učesnika sa istom količinom XP poena u borbi sledeći parametar je broj uništenih protivničkih vozila, ako je i to isto sledeći parametar je količina nanete štete. Ako je baš sve isto onda se računa vozilo manjeg nivoa.
  • Ograničenja: U takmičenju ne mogu učestovati igrači koji su ikada profesionalno učestvovali u nekom od timova Wargaming.net Zlatne lige. Takođe nije prihvatljiv snimak iz novog Grand Battles moda, timskih bitaka, strongholds čarki ili klanskih bitaka. Dakle samo random bitke koje uključuju standardne modove. Moguće je igrati u vodu, računa se samo rezultat onoga iz voda koji je snimak poslao.
  • Nagrade: dodeljuje se četiri glavne nagrade i jedna specijalna nagrada. Sve nagrade su 1x Sabaton švedskih Tier VIII premium srednji tenk i mesto u garaži. Za obe kategorije vozila, niži i viši Tier se dodeljuju po dve nagrade – najbolji snimak i prvi pratilac. Sve ove partije će biti iskomentarisane i objavljene na našem Youtube kanalu. Na kraju takmičenja će biti objavljena i rang lista po 10 najboljih snimaka sa nadimkom u igri i količinom baznog XP kako biste mogli da vidite gde ste vi bili u odnosu na ostale učesnike. Bitno je naglasiti da Klanrur zadržava pravo i da bilo koji snimak koji nije dobio nagradu iskomentariše na Youtube kanalu uz naravno pominjanje i zahvalnicu onome ko ga je poslao.


Kako bismo ipak ostavili mogućnost i onima koji nisu najbolji u ovoj igri jedan Sabaton tenk će biti dodeljen za najsmešniji događaj u nekom snimku po našem izboru. Biće takođe objavljena i kompilacija smešnih događaja kao poseban klip. Molimo samo da naznačite ako se prijavljujete za ovu kategoriju kada i gde se otprilike u snimku desio taj događaj kako bismo mogli lakše da ih ispratimo. Ako mislite da je ceo replay smešan i to može, samo naglasite u formularu.
  • Prijava: Sve što treba da uradite da biste se prijavili jeste da popunite formular za prijavu i tu unesete link ka vašem snimku sa http://wotreplays.eu/
FORMULAR ZA PRIJAVU

Srećno u bitkama i verujemo da ćemo dobiti neke zaista spektakularne partije!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: