HGC EU: 7. kolo – Može li tim bez sponzora do BlizzCon-a?

Ako ćemo da sudimo drugu fazu po prošlom kolu, onda nas očekuju paklene četiri nedelje. Moćni Fnatic na samo 11% od poraza, timovi bez sponzora pobeđuju velika imena kao što su Liquid ili Expert. Više se ništa ne zna! Nema favorita, igra se do poslednjeg hita na coru, jer zna se šta je na kraju tunela- BlizzCon!

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 01.09.2017.

03:04

HGC EU: 7. kolo – Može li tim bez sponzora do BlizzCon-a?

Sedmo kolo počinje velikim derbijem između Team Liquid i Fnatic. Ako sudimo po tabeli, ovo i nije tako “veliki” derbi, jer se Liquid nalazi na očajnoj šestoj poziciji, dok je Fnatic ubedljivo prvi. Međutim, ko je barem malo pratio HotS scenu sigurno zna za veliku istoriju ova dva tima. Dva najduža rostera na sceni. Snage su odmerili mnogo puta i mečevi su bili uvek neizvesni. Ruku na srce, Fnatic je ogroman favorit u ovom meču. Naročito nakon očajne serije Liquida prošle nedelje, kada su izgubili od Zealotsa 3-0. Međutim, ako je i Dignitas koji je u malo lošijoj formi, namučio Fnatic i ostavio ih na samo 11% od poraza, sve je otvoreno ovog petka. Meč je prvi na programu i igra se od 18h.

Međutim, mi našu pažnju u ovoj najavi moramo da posvetimo Zealotsu. Tim koji nema sponozra. Tim koji je ušao iz Open Divisiona, da zaigra sa velikim momcima i trenutno je ozbiljno pomrsio konce svim timovima. Nalaze se na četvrtoj poziciji sa istim skorom kao Diginitas i Tricked. U prošlom kolu uspeli su savladaju Tricked i Liuqid, dva ozbiljnija kandidata za BlizzCon. Ovog vikenda imaju konačan test. Igraju protiv Experta za 3-0 seriju i probijanje u sam vrh tabele. Expert je takođe u lošoj formi. Izgubili su prošle nedelje od TGG, koji je najslabiji tim u ligi. Zealots i Expert otvaraju dan u subotu od 18h.

Nedelja je dan velikih imena. Tricked, Fnatic, Expert i Dignitas igraju u istom danu. Kako god da počnemo ovu rečenicu, ne možemo da pronađemo favorita među ovim timovima. Jeste, logično je da bi Fnatic trebao da pobedi Tricked, i sudeći po formi Dignitas Expert, ali teško je staviti pare na boli koji tim. Ostaje nam samo da uživamo u kvalitetnim partijama, koje sigurno neće izostati u nedelju.

Tabela pred početak 7. kola ne može da izgleda luđe. Pratite mečeve na www.twitch.tv/blizzheroes.
Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: