w33 postao support igrač, Saksa kapiten

Novi hit sastav nas je obradovao ovog jutra. Najneočekivaniji skup igrača će činiti novi tim u kojem ćemo imati priliku da gledamo zvezde poput w33, Saksa i CanceL^^.

Izvor: SYS KLANRUR

Sreda, 30.08.2017.

15:07

w33 postao support igrač, Saksa kapiten
Foto: W33

Tim će igrati u postavci:
  1. Timado
  2. canceL^^
  3. KheZu
  4. w33
  5. Saksa


Zaista je teško odlučiti šta nam je zanimljivije, da li rotacija mladog SA talenta Timadoa koji je nedavno napustio Infamous na poziciju kerija, ili konačno profesionalni tim za čudnjikavog canceL-a, rotacija w33 na supporta ili Saksa na poziciji kapitena. Kapitenska pozicija će pogotovo biti izazovna znajući da canceL ima ogromnih problema sa samopouzdanjem, da je Timado mlad i neiskusan a w33 emotivan i podložan tiltovanju. Saksa je zaista zreo igrač i jedva čekamo da vidimo kako će se izboriti sa ovim izazovom.

Timu ne fali individualnog kvaliteta, samo preostaje da vidimo da li će ovi svojeglavi igrači pronaći hemiju potrebnu za rezultate na sve izazovnijoj Dota 2 sceni. Nepoznatno je i na kojoj sceni će se tim takmičiti ali očekujemo da to bude Evropa ili NA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: