Na jugu Rusije je osvanuo logo World of Tanks

Na jugu Rusije, blizu mesta Krasnodar u polju je osvanuo veliki logo World of Tanks. Spekulisalo se da je ovo delo vanzemaljaca, ali se ipak ispostavilo da je ovo delo lokalnog zemljoradnika Jurija Belika koji igra World of Tanks već šest godina pod nadimkom ___Shift___.

Izvor: Klanrur, Miloš Ðuroviæ

Petak, 11.08.2017.

14:53

Na jugu Rusije je osvanuo logo World of Tanks
Foto: Wotexpress

Kada je saznao da 12. avgusta igra puni sedam godina, seo je u svoj „tenk“ sa namerom da napravil veliki poklon za ljude iz Wargaminga i sve igrače World of Tanks.
Juri „___Shift___” Belik i njegov tenk Foto: Wotexpress
Stariji sin ga je naučio da igra World of Tanks i od tada on i njegovi sinovi igraju u vodu zajedno. Yuri ima oko 44.000 odigranih partija, uglavnom vozi Sovjetske tenkove a preferira da igra srednje i teške tenkove. U poslednje vreme igru igra samo sa mlađim sinom zato što je stariji upisao Suvorov vojnu akademiju. Yuri predpostavlja da ga je igra inspirisala i motivisala da položi prijemi ispit i izabere taj poziv za sebe.

„World of Tanks je specijalna igra“, izjavio je Juri. „Inspiriše te da uradiš nešto veliko. Kao naprimer da izmeriš, obeležis i zaoreš veliko polje. Nadam se da se svima sviđa moj poklon.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: