Roccat doneo Fnaticu prvo mesto, H2K i UoL za prvo mesto

Završeni su mečevi prvog dana EULCS, koji je bio poprilično iznenađujuć. Iako je poslednjeplasirana i objektivno najgora ekipa EULCS, ekipa Ninjas in Pyjamas savladala je Fnatic, a Roccat je pobedom nad ekipom G2 ipak ugasila nade drugoplasiranoj ekipi grupe A i tako obezbedila Fnaticu prvo mesto.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 11.08.2017.

00:49

Roccat doneo Fnaticu prvo mesto, H2K i UoL za prvo mesto

U prvom meču dana Roccat je savladao G2. Iako su teoretski imali šanse za prvo mesto G2 to nije iskoristio. Prvi gejm Roccat je dobio posle preokreta, da bi G2 ubrzo izjednačio. Ipak treći gejm nije išao na ruku ekipi G2, pa su posle nekoliko loših fajtova i izgubljenog Barona izgubili i treći meč, a sa njim i celu seriju sa 2-1. Ovaj poraz ubio je sve nade G2-u da se mogu domoći prvog mesta na tabeli, jer im je za to trebala pobeda od 2-0, pa se može reći da je Roccat obezbedio Fnaticu prvo mesto u grupi A.

Fnatic je u svoj pretposlednji meč regularnog dela summer splita ušao potpuno opušteno. Bez bilo kakvih šansi za gubljenjem pozicije ekipa je delovala potpuno nezainteresovano za igranje, odnosno mislima već u plej-ofu. Ninjas in Pyjamas došao je do svoje druge pobede u EULCS-u i to protiv prvoplasirane, a ujedno i najbolje ekipe summer splita i to sa neočekivanih 2-0. Ovaj rezultat u potpunosti bi išao G2-u da su dobili meč sa Roccatom, jer bi im pobeda donela priliku da se u direktnom obračunu sa Fnaticom bore za prvo mesto na tabeli.
Fnatic je u svoj pretposlednji meč regularnog dela summer splita ušao potpuno opušteno. Bez bilo kakvih šansi za gubljenjem pozicije ekipa je delovala potpuno nezainteresovano za igranje, odnosno mislima već u plej-ofu. Ninjas in Pyjamas došao je do svoje druge pobede u EULCSu i to protiv prvoplasirane, a ujedno i najbolje, ekipe summer splita i to sa neočekivanih 2-0. Ovaj rezultat u potpunosti bi išao G2-u da su dobili meč sa Roccatom, jer bi im pobeda donela priliku da se u direktnom obračunu sa Fnaticom bore za prvo mesto na tabeli.
U petak nas očekuju isti mečevi, ali u grupi B. Top dve ekipe grupe sastaće se sa dve najgore ekipe u grupi, ali su mečevi od mnogo većeg značaja za ove ekipe. Za razliku od grupe A, u kojoj je G2 imao samo matematičke šanse da se domogne prvog mesta, u grupi B H2K i Unicorns of Love dele prvo mesto već dve nedelje unazad. Ove dve ekipe odmeriće snage sa ekipama Mysterious Monkeys i Vitality, a samo dva dana kasnije odigraće i međusobni duel koji će biti direktna borba za prvo mesto. Ulog je mnogo veći, jer jedan poraz može dosta toga doneti drugoj ekipi, pa ove dve ekipe ne smeju dozvoliti iznenađenja.

Mečeve drugog dana možete pratiti na Fortuna i EULCS1 twitch kanalima.
Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: