Sc2: Najavljen SHOUTcraft Kings Avgust, duplirane nagrade!

Legendarni Total Biscuit nam i ovog meseca donosi njegov prestižni invitacioni StarCraft 2 turnir, SHOUTcraft Kings, na kome se okupljaju najbolji korejski i “foreigner” igrači u borbi za titulu StarCraft 2 kralja meseca.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Utorak, 08.08.2017.

11:13

Sc2: Najavljen SHOUTcraft Kings Avgust, duplirane nagrade!

Ono što je posebno zanimljivo je da je Blizzard ovoga puta podržao turnir sa udvostručenom cifrom za nagradni fond, pa će tako umesto standardnih 5 000 dolara, ovoga puta nagradni fond iznositi čak 10 000$, tako da već možemo da uživamo u pozitivnim efektima War Chest prodaje.

Format turnira je tipični “King od the Hill”, sa 20 igrača i isto toliko mapa. Igraju se partije na jednu dobijenu mapu, gde pobednik ostaje, dok gubitnik ispada. Svaka mapa koju igrač uzme mu donosi 500 dolara, tako da što duže ostane neporažen, to će i više para zaraditi.

Igraće se standardni set mapa iz ove sezone, a kao i obično Total Biscuit imena pozvanih igrača drži u tajnosti do samog početka turnira, ali ne sumnjamo da će kao i do sada to biti najveća imena svetske StarCraft 2 scene. Jedno je sigurno, a to je da ćemo ponovo videti prošlomesečnog kralja, Bunny-ja.

Turnir se održava ove nedelje, 13. avgusta, sa početkom od 14h po našem vremenu, a možete ga uživo pratiti na zvaničnom Twitch kanalu Total Biscuita, gde će vam domaćini biti upravo on i otkačeni iNcontroL. Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: