Čak pet “foreignera” se plasiralo u 3. sezonu GSL Code S!

Tek što smo u subotu krunisali novog GSL šampiona, kada se GuMiho pobrinuo da soO izgubi i 6. GSL finale, a već u nedelju su nas sačekale otvorene kvalifikacije za treću GSL Code S sezonu u ovoj godini.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Ponedeljak, 26.06.2017.

15:20

Čak pet “foreignera” se plasiralo u 3. sezonu GSL Code S!

Na kraju, dobili smo 28 igrača koji će se pridružiti četvorici polufinalista druge sezone (Maru, Classic, GuMiho i soO). Ono što je posebno uzbudljivo je što je čak petoro stranih (popularni “foreigneri”) igrača uspelo da se plasira u glavni deo (Code S) treće GSL sezone u ovoj godini, što je najveći broj stranaca u istoriji ovog prestižnog korejskog StarCraft 2 takmičenja.

Tu je Scarlett, koja se već odomaćila u Code S, jer joj je ovo treća sezona zaredom da je obezbedila učešće, a društvo će joj praviti zemljak NoRegret koji je iz grupe izbacio Impacta i Francuza PtitDrogo.

Plasman je obezbedio i sjajni poljski Zerg Elazer, koji pokazuje vrhunski kvalitet poslednjih meseci, sa plasmanom u Top 4 na BlizzCon 2016 i na nedavno održanom DreamHacku u Jenćepingu.

Tu je i Meksikanac Major, kome je ovo druga sezona u nizu da će igrati GSL Code S, i kao peti stranac, stiže kineski Terran Time, koji je igrao u istoj grupi kao i Scarlett, i koji je pobedio Myungsika sa 2-0, te slavnog Zesta 2-1 da bi došao do ovog velikog cilja, možemo reći i više nego zasluženo.

Svih 32 učesnika, koji će biti raspoređeni u prvu grupnu fazu od 8 grupa sa po 4 igrača, možete videti ispod.

Izvor: Klan RUR
izvor: liquipedia
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: