Overwatch nagovestio novog heroja?

Retko prođe sedmica, a da se o Overwatchu ne načuje nešto novo.

Izvor: Milan Jankoviæ klan rur

Sreda, 31.05.2017.

15:23

Overwatch nagovestio novog heroja?
foto: Blizzard

Ove nedelje nam je Blizzard zagolicao maštu, putem članka koji pruža nove detalje o lunarnoj koloniji, zajedno sa serijom fotografija. U tim fotografijama vidimo prepisku Vinstona i naučnika koji rade u koloniji.

Sve ovo možda ukazuje da uskoro dobijamo novog heroja, koji je takođe genetski modifikovana gorila, odrasla na mesecu. Dok je Vinston razvio neverovatnu inteligenciju, ostali primati drugačije reaguju. U prepisci, načnici sve gorile porede sa neposlušnim tinejdžerima koji ne slušaju svoje staratelje. Što predstavlja veliku pretnju po koloniju.

U jednoj od poruka se spominje gorila, Hamond, koje nema već nedelju dana.
Pored imenovanja potencijalnog novog lika, u poruci su navedene i razlike između Vinstona i Hamonda. Ovaj drugi je opisan kao manji test subjekat, koji možda i ne bude tenk, kao Vinston. U drugoj poruci, naučnici pominju kako iz ventilacije dolaze čudni zvuci, što isto ukazuje da je Hamond manja genetski modifikovana gorila.

Dolazak 25. heroja u Overwatch je blizu. U intervijuu Džef Kaplan je naveo kako nas do kraja godine, tokom svakog meseca očekuje super sadržaj. Overwatch je posle lansiranja u igru dodao još tri heroja: Anna, Sombra i Orisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: