LS i SELFIE postaju legendarni uz Tempo Storm

Američki tim Tempo Storm je zvanično potvrdio da su potpisali ugovor sa Marcin “SELFIE” Volskim (bivšim mid lejnerom Schalke 04) i SPOTV ( južnokorejska organizacija za prenos sporta) komentatorom Nik “LS” De Sezar.

Izvor: Mihajlo Antiæ klan rur

Petak, 19.05.2017.

11:10

LS i SELFIE postaju legendarni uz Tempo Storm

Reynad, osnivač Tempo Storma, veruje da je stručna podrška veoma bitna timu i da uz dobrog trenera mogu napraviti čuda. Još je dodao da Nik donosi rad, red i disciplinu, a i da sa sobom nosi veliko poštovanje najboljih igrača sveta.

Tim će sigurno imati još izmena jer od igrača traži jedino želju za pobojšaljem koje nema kod nekih članova. Jedna od tih promena će vrlo verovatno biti ADC Aleš “Freeze” Knežinek, koji će Tempo Storm napustiti i preći u FlyQuest.

LS nije bio trener još od 2015. kad je radio sa timom Gravity Gaming. A pre toga je bio trener u SUPA HOT CREW gde je upoznao SELFIE-a.

Novi trener Tempo Storma je uzbuđen zbog ovog ugovora, pa i jedva čeka da pokaže svoj potencijal na ovoj pozicji, a to što mu dopuštaju da radi iz Koreje ga dodatno motiviše na rad.

Tim ide pod parolom “Postajemo Legendarni” ,ali su idalje na početku svog puta i isčekuje ih još dosta prepreka da bi stigli do vrha.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: