Sc2: soO, INnoVation i Dark su novi članovi tima Ballistix!

Ballistix je napravio verovatno najjači StarCraft 2 sastav samo dan pred početak svetskog šampionata.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 27.10.2017.

14:33

Sc2: soO, INnoVation i Dark su novi članovi tima Ballistix!

Ballistix, poznata kompanija koja se bavi proizvodnjom RAM memorije, a koja je prisutna na gejming sceni i kao esport organizacija, objavila je juče da je velika StarCraft 2 trojka, soO, INnoVation i Dark, postala deo njihovog tima i da će Ballistix biti zvanični sponzor ovih sjajnih igrača tokom BlizzCon StarCraft 2 svetskog šampionata.

Kako kaže esport menažder tima Ballistix, Patrik “ESVDiamond” Solijer, njemu je izuzetno drago što je Ballistix ušaao u StarCraft 2, jer je to njegov prvi i najdraži esport, preko koga je uopšte ušao u taj svet, i da se raduje sledećim koracima koje će ova oranigazcija preuzeti u budućnosti kada je Sc2 scena u pitanju. Takođe, on je izrazio nadu da će pomoć koju će Ballistix pružiti igračima pomoći da dođu do samog vrha.

Kada vidimo koji su igrači u pitanju, nema sumnje da su velike šanse da jedan od njih osvoji titulu, a ne bi nas čudilo i da oba finalista budu iz ovog novoformiranog tima.

Ostaje nejasno kakva je budućnost ugovora sa ovim igračima nakon BlizzCona, jer se u zvaničnom saopštenju pominje samo sponzorisanje tokom trajanja BlizzCon 2017.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: