StarCraft: Brood War je postao besplatan!

Legendarna strategija koja je praktično definisala ono što danas poznajemo kao esport, StarCraft: Brood War, je od sinoć potpuno besplatna za preuzimanje i igranje.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 19.04.2017.

10:11

StarCraft: Brood War je postao besplatan!
foto: skrinšot

Ovaj Blizzardov poklon stiže zajedno sa patchom 1.18, prvom zakrpom za ovu igru još od 2009. godine i patcha 1.16 (patch 1.17 se misteriozno nikada nije pojavio).

Zakrpa donosi gomilu tehničkih novina kako bi omogućila igri da bolje i stabilnije radi na savremenim Windows sistemima, ali tu su i nove stvari kao što je Observer mod, automatsko čuvanje riplejeva, mogućnost da vidite svoj APM, poboljšane mere protiv varanja, poboljšani UI…

Detaljnu listu dodataka i promena možete videti na zvaničnom sajtu.

Sve ove novine i slanje Brood Wara u besplatnu kategoriju dolaze kao priprema za izlazak Starcraft Remastered, koji možemo očekivati negde na leto ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: