Najavljen GSL Race Match 2017

AfreecaTV nastavlja sa aktivnom podrškom StarCraft 2 sceni u Južnoj Koreji.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 10.04.2017.

11:57

Najavljen GSL Race Match 2017

Pored naravno najvećeg i najprestižnijeg turnira na svetu, GSL Code S, oni redovno organizuju i solidan broj manjih događaja.

Ovoga puta je za April najavljen Race Match turnir, gde će se takmičiti 3 tima podeljena po rasama, i ti timovi izgledaju ovako:

Team Protoss: Stats, herO, Classic
Team Terran: Maru, INnoVation, TY
Team Zerg: soO, Solar, Dark

Igraće se 4 dana turnira raspoređenih tokom čitavog aprila. Najpre će 12. aprila igrati Protoss vs Zerg, zatim 16. aprila Terran vs Zerg, i onda 23. aprila Protoss vs Terran. Na kraju će dve ekipe sa najboljim skorom igrati veliko finale 20. aprila.

Svaki meč se igra bo12, odnosno igra se 12 mapa. Pobednik mape ostaje, a gubitnički tim bira sledećeg izazivača, ali svaki od igrača može odigrati najviše 4 mapa, tako da će svi igrači biti ravnomerno raspoređeni. Ukoliko rezultat bude 6-6 igra se dodatna partija.

Engleski strim još uvek nije određen, dok je korejski strim ovde – afreecatv.com/thefinal, i mečevi svakoga dana (datumi iznad) će počinjati od 15h po našem vremenu.

Šta mislite, koji će tim izaći kao pobednik?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: