Stižu novi skinovi za StarCraft 2 multiplejer

I izgledaju sjajno!

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Subota, 25.03.2017.

18:35

Stižu novi skinovi za StarCraft 2 multiplejer

Nakon što su prošle godine uvedene kolekcije u StarCraft 2 i par novih skinova za jedinice, čini se da se nekako nakon toga usporilo sa ubacivanjem novog kozmetičkog sadržaja i jedino su announcer packovi imali stalno pojavljivanje novih, ali je i ovde zadnji onaj koji se pojavio u februaru, sa TotalBiscuitom.

Ipak, čekanju novih skinova za jedinice je došao kraj i fanovi su juče bili oduševljeni kada su na StarCraft tviteru videli post sa slikama novih skinova, po jedan za svaku od rasa, pa će tako nove skinove u multiplejeru sada imati jedinice Helion, Ravager i Immortal, a kako oni izgledaju možete videti iznad na naslovnoj slici.

Moramo da priznamo da se vidi uložen trud i skinovi zaista izgledaju detaljno i kvalitetno, pa praktično nismo ni sigurni koji bi izdvojili kao najbolji. Ipak, kada smo videli Hellbat skin, ili kako ga je Blizzard nazvao Junkbat, moramo reći da nas je ovaj “Mad Max” skin za Helliona ipak kupio.

Koji se novi skin vama najviše sviđa?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: