StarCraft 2: Impact je novi član Dead Pixels

Južnokorejski Zerg igrač, Kim “Impact” Jun Hjuk, najnoviji je član tima Dead Pixels, esport organizacije iz Švajcarske.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Nedelja, 05.02.2017.

21:01

StarCraft 2: Impact je novi član Dead Pixels
foto: DreamHack

Iako su internetom kružile neproverene informacije da se ovaj dvadesetjednogodišnji Korejac povukao iz profesionalnog esporta nakon gašenja Proleague i raspuštanja KeSPA timova, sada se ipak ispostavilo da planira da nastavi da se aktivno i profesionalno bavi esportom.

Pomenuto raspuštanje timova je pogodilo i njega, imajući u vidu da je bio član tima SK Telecom T1, koji je takođe rasformirao StarCraft 2 odeljenje. Nakon par meseci bez tima, sada se konačno skrasio, kao i mnogi Korejski igrači, u organizaciji iz Evrope.

Impact nije imao previše uspeha u dosadašnjoj karijeri, i najveći uspeh mu je finale na DreamHack Bucharest 2014, gde je izgubio od Lifea sa 3-0. Imapct je bio jedan od tri StarCraft 2 igrača koji su praćeni u dokumentarnom filmu State of Play, koji prati živote profesionalaca u svetu eSporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: