Prve StarCraft 2 balans izmene nakon multiplejer redizajna

David Kim i ekipa naporno rade kako bi odražli balans i svežinu StarCraft 2 multiplejera, iako im to nekada mnogi zameraju da ne rade kako treba.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 09.12.2016.

11:09

Prve StarCraft 2 balans izmene nakon multiplejer redizajna
foto: Blizzard

Sa patchom 3.8 za StarCraft 2 stigao je talas velikih promena za Legacy of the Void multiplejer čiji je cilj da unese svežinu i promene u meti za predstojeću takmičarsku sezonu u 2017. godini.

Prošle su oko 3 nedelje od kada je patch izašao, i nakon velikog feedbacka i komunikacije, kako sa pro, tako i sa običnim igračima, sada nam sa zakrpom 3.9 stižu i nove balans izmene.

Ovo je prvi od balans apdejta koje ćemo sigurno gledati u narednim nedeljama, jer je potrebno da se balans fino našteluje pre početka zvanične sezone 1 u 2017. godini.

Koje su sve jedinice pretrpele promene u novoj zakrpi i kako te promene izgledaju, možete pogledati na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: