Startuje StarCraft 2 svetsko prvenstvo!

Najbolji svetski StarCraft 2 igrači stižu na BlizzCon da odmere snage u borbi za 500 000 dolara.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 27.10.2016.

12:39

Startuje StarCraft 2 svetsko prvenstvo!
foto: Blizzard

Danas počinje preliminarna, grupna faza globalnog finala WCS 2016 u StarCraftu. Igrači iz svih regiona su se tokom čitave 2016. godine borili za jedno od svega 16 mesta koja vode na ovaj događaj, i danas pred nama imamo 16 najboljih.

Nažalost, neki su ranije morali da napuste BlizzCon, iako su se plasirali regularnim putem, poput legende Polta, koji je morao u vojsku, ili čuvenog Hydre, koji je rešio da se ženi i napusti profesionalni StarCraft 2.

Ipak, to ne znači da nećemo da gledamo odličan StarCraft 2 narednih dana, naprotiv. Očekivanja su velika, a hajp je veći nego ikada. Tu je mladi Neeb koji je postao prvi stranac posle 16 godina koji je osvojio turnir u Koreji, ali i Buyn ko je prvi igrač u istoriji čitavog StarCrafta koji je osvojio GSL igrajući bez tima.

Građenju hajpa je doprineo i Blizzard, odličnom serijom klipova pod imenom Signature Series, gde predstavljaju sve igrače iz ugla običnih ljudi i koji su zaista sjajno urađeni.

Tako da nam ostaje samo da uživamo u sjajnim partijama. Prva faza počinje večeras od 18h po našem vremenu i trajaće naredna četiri dana, kada će se igrati svakog dana po jedna grupa. Raspored mečeva i grupe, možete pogledati na zvaničnom Blizzardovom sajtu prateći ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: