Kupite StarCraft 2 portrete i podržite najbolje igrače

StarCraft 2 svetsko prvenstvo je iza ugla, podržite najbolje igrače!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 26.10.2016.

14:12

Kupite StarCraft 2 portrete i podržite najbolje igrače

Blizzard je nedavno uveo mikrotransakcije u StarCraft 2, nešto što su igrači godinama tražili kako bi mogli da podrže igru plaćanjem za kozmetičke stvari. To su stvari poput “announcer” glasova, skinova jedinica, paketa emotikona, portreta i sličnog.

Prvi specijalni bundle portreta stiže nam za ovogodišnji BlizzCon. Umetnik Nicolas Chaussois je uradio specijalne portrete svih 16 učesnika ovogodišnjeg svetskog StarCraft 2 šampionata na BlizzConu, kao i sličicu čuvenog Gosu trofeja koji svake godine podigne šampion sveta u StarCraft 2. Pored svega toga, uradiće i specijalni šampionski portret onoga ko osvoji trofej.

Ovih ukupno 18 portreta će se prodavati i kao in-game avatari koje možete pazariti u battle.net šopu. Blizzard je rešio da na ovaj način podrži direktno i same igrače, i to tako što će deo ukupnog profita od prodaje ovog paketa ići samim igračima, jednako raspoređeno za svih 16 od njih. Ovo će posebno značiti igračima iz Koreje, koji trenutno prolaze kroz težak period, pošto je Proliga ugašena i mnogi timovi raspušteni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: