StarCraft 2 igrači iz drugog ugla

I najbolji gejmeri su samo ljudi.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 24.10.2016.

11:15

StarCraft 2 igrači iz drugog ugla

Jedna od ključnih stvari u esportsu, pored vrhunskih rezultata i igrača, odlične produkcije i naravno dobre zabave za sve je i priča. Bez priče i nečeg opipljivog iza igrača, nekako igrači ostaju samo obični profesionalni gejmeri koji igraju neku igru vanserijski i tako zarađuju velike pare.

Super je biti superstar i imati milione poštovaoca koji vas prate i koji vam se dive zato što ste najbolji u njihovoj omiljenoj igri i zato što ste u stanju da budete toliko dobri. Svi pamtimo najbolje momente i poteze iz uzbudljivih i odlućujućih partija, ali često navijamo za nekoga zato što o njemu znamo više od samo te ljuske koju vidimo na turniru.

Jedan od ključnih problema sa korejskom sc2 zajednicom je zato što su često bili udaljeni od prosečnog StarCraft 2 fana na zapadu, nije dolazilo do stvaranja “personalitija” već su to jednostvano bili neki ljudi sa druge planete, mašine koje imaju neverovatne sposobnosti, 500+ apm i obično gaze sve omiljene foreignere koje fanovi poznaju i kao igrače i kao ličnosti.

Sa najnovijom klipovima pod imenom “Signature Series”, Blizzard pokušava da približi živote i priče StarCraft 2 igrača koje ćemo gledati na BlizzConu. Dosadašnje epizode su zaista urađene fenomenalno sa vrhunskom produkcijom i predstavljaju pun pogodak pre nadolazeći WCS 2016.

Trenutno su u seriji predstavljeni Byun, ShoWTimE i TRUE, po jedan Terran, Protoss i Zerg. Klipovi su zaista sjajni i pomažu nam da bolje upoznamo igrače i razumemo njihovu motivaciju i život oko StarCrafta.

Pogledajte sva 3 klipa ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: