Baptiste je i zvanično novi Overwatch heroj

Večeras je i zvanično otkriven jubilarni 30. heroj koji nam stiže u Overwatch, nakon nagoveštaja koje smo imali krajem prošle nedelje.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Utorak, 26.02.2019.

15:16

Baptiste je i zvanično novi Overwatch heroj

Izvor: RUR Esports

U pitanju je Baptiste, kome je puno ime Jean-Baptiste Augustin, i prema onome što znamo, biće “combat medic”, dakle support heroj, ali sa akcentom na agresivnosti.

Njegova priča je da je postao siroče u ratovima Omnica i da je zbog toga otišao da živi kao član Talona, baveći se kriminalom da bi preživeo. Ali, kako je odrastao, shvatio je da je pogrešio i sada želi da ispravi stvari i svet učini boljim, zbog čega je pobegao od Talona, koji ga sada jure.

Za sada još uvek ne znamo njegove osobine u igri, a njegov “Story” video, možete pogledati ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: