Najavljen Overwatch World Cup 2017

Blizzard je sinoć obelodanio zvanične planove za drugi po redu Overwatch World Cup, koji će se i ove godine održati na BlizzConu.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Četvrtak, 30.03.2017.

10:10

Najavljen Overwatch World Cup 2017

Baš kao i prošle godine, ovo će pre svega biti takmičenje nacionalnih reprezentacija, ali za razliku od prošle godine, neće biti automatskih poziva za neke zamlje, već će na turnir biti pozvane 32 zemlje čijih najboljih 100 igrača ima najbolji prosečni mmr. Presek MMR stanja će se uraditi nakon određenog vremena i od tog trenutka se uzimaju najbolje 32 zemlje koje će učestvovati. Stanje na tabeli sa najboljijh 50 zemalja možete videti na ovom linku.

Nakon toga, u aprilu sledi glasanje za članove nacionalnih timova, i glasanje će se vršiti pojedinačno u svakoj zemlji. Prošle godine je bilo preko 3 miliona glasova, tako da verujemo da će i ove godine biti puno ljudi koji će želeti da daju glas za svoje omiljene igrače koji će ih predstavljati u reprezentaciji zemlje.

Nakon što se glasanje završi i objave sastavi timova, održaće se kvalifikacioni turnir odakle će osam najboljih ekipa izboriti mesto na završni događaj na BlizzConu. Format i ostali detalji vezani za sam turnir još uvek nisu precizirani.

Na prošlogodišnjem svetskom kupu Južna Koreja je apsolutno dominirala nad svim ostalim ekipama, pobedivši u finalu Rusiju sa 4-0, a videćemo da li će neko uspeti ove godine da im parira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: