Igrači su nezainteresovani za Overwatch PTR server

U novom videu na Overwatch YouTube kanalu, direktor Džef Kaplan se pozabavio temom Public Test Realm (PTR) servera za njihovu popularnu timsku pucačinu.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Sreda, 18.01.2017.

12:56

Igrači su nezainteresovani za Overwatch PTR server
Foto: Blizzard

U videu Kaplan priča o svrsi ovog test servera i njegovoj ulozi u testiranju stabilnosti novih zakrpa i validnosti promena koje uvode kod određenih heroja. Takođe on navodi i da je ovaj server dostupan samo PC igračima jer je na ovoj platformi Blizzard vlasnik infrastrukture - Battle.net. To nije slučaj sa konzolnom verzijom igre, gde svaka zakrpa mora da prođe testiranje i validiranje od strane XBOX One i PlayStation Network sistema.

Džef Kaplan se takođe osvrnuo na nezainteresovanost igrača da testiraju nove zakrpe na PTR serveru. Zainteresovani igrači, mahom profesionalci manjih ili većih Overwatch esport timova dolaze na ovaj server da bi se upoznali sa predstojećim promenama pre nego što dođu na glavni server i samim tim postanu deo esporta.

On je najavio da razvojni tim smišlja načine da učini posete PTR serveru zanimljivijim i da nagradi igrače koji pomažu u testiranju novih verzija igre. Napomenuo je da implementiranje ovih rešenja zahteva vreme koga oni trenutno nemaju previše.

Na kraju video, Kaplan se osvrnuo i na predstojeće promene koje se testiraju na PTR serveru, a o kojima smo već pisali.
Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: