Overwatch će vam raditi mnogo bolje uz ovaj mali trik

Uz dva klika do boljeg FPS-a!

Izvor: KlanRUR.rs, Bojan Jovanoviæ

Subota, 22.10.2016.

12:12

Overwatch će vam raditi mnogo bolje uz ovaj mali trik
Foto: Blizzard

Blizzardova timska pucačina je poprilično dobro optimizovana. Ipak, ako imate nešto slabiju mašinu ili samo želite da izvučete što veći framerate iz igre, svako sitno podešavanje može da pomogne.

Štaviše, neki igrači su primetili da im igra u poslednje vreme ne radi baš sjajno. Nakon eksperimentisanja sa podešavanjima, otkriveno je da je ''krivac'' za to opcija Dynamic Reflection. Ono što radi ova funkcija je da u reflektivnim površinama poput barica vode prikazuje odraze likova i pokretnih elemenata scene. Što je podesite na veću vrednost, to će odraz izgledati bolje i, logično, više resursa zahtevati.

Ali, ako ovo potpuno isključite i postavite neograničen framerate, već u sledećem meču dobićete značajno više sličica u sekundi, obično 30%! Promene u sceni su minimalne, bukvalno jedina stvar koja će biti drugačija je da u baricama nećete viđati odraze likova. U opštem krkljancu kada 12 igrača raspale iz svog oružja, sumnjamo da je ovo ikome naročito važno da vidi.
Foto: screenshot
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: