Evropa dobila finalistu Overwatch Opena

Posle dva dana takmičenja evropskih timova na Overwatch Openu u TBS studiju, poznat je evropski finalista.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Petak, 30.09.2016.

10:24

Evropa dobila finalistu Overwatch Opena
Foto: screenshot/Twitch

Severnoamerički predstavnik, tim EnVyUs, će večeras igrati veliko finale protiv evropskog predstavnika tima Misfits. Misfits su u finalu evropske regije pobedili Rogue u neizvesnom meču, sa 3-2.

Razočarenje evropskog dela takmičenja je REUNITED koji je u grupnoj fazi izgubio oba susreta, i to od Ninjas in Pyjamas i FaZe Clan. Ninjas in Pyjamas su kao prvoplasirani u grupi A igrali protiv Misfits od koga su eliminisani u plejofu sa 3-1. Rogue je sa druge strane u neizvesnom meču dobio FaZe Clan, na petoj mapi koja je bila Route 66.

U finalu Misfits su dobili prvu mapu, King’s Row, na šta je Rogue odgovorio sa dve dobijene mape zaredom - Gibraltar i Route 66. Misfits se zatim bolje snašao na novoj mapi Eichenwalde, gde je odneo pobedu za izjednačenje. U vrlo neizvesnoj poslednjoj rundi, koja se igrala na mapi Hollywood, Misfits je nadigrao Rogue, i time obezbedio mesto u velikom finalu.

Finale između EnVyUs i Misfitsa se igra u subotu u ranim jutarnjim časovima po evropskom vremenu, u studiju TBS. Pogledajmo zajedno, odlučujuću petu mapu Hollywood, na kojoj je Misfits osigurao mesto u finalu Overwatch Opena:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: