RUR WarCraft III TFT turnir se vraća na Games.con festival!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 20.11.2017.

01:27

RUR WarCraft III TFT turnir se vraća na Games.con festival!

Kakav bi to Blizzard štand bio bez legendarne strategije WarCraft III, koja je i danas jako popularna, posebno među domaćom publikom. Prošle godine smo se sjajno zabavli na Games.con WarCraft III turniru, gde je titulu odneo najbolji domaći igrač Rudan, koji je ujedno i jedan od najboljih evropskih igrača.

Upravo zbog sjajne atmosfere koju je napravila domaća WarCraft III scena, u 2017. se vraćamo sa WarCraft III turnirom na Games.conu, ovoga puta možda i najboljim WarCraft 3 turnirom kod nas do sada!

RUR WarCraft III turnir će se odražti u okviru Blizzard Arene. Planiran je za treći dan festivala, odnosno u nedelju 17. decembra. Broj igrača je ograničen na 16, tako da požurite sa prijavama! Ukoliko interesovanje prevaziđe ovaj broj, održaćemo onlajn deo turnira vikend pre Games.cona.

Nagradni fond turnira je 200 evra! Od čega pobedniku ide 150 evra, dok će drugoplasirani osvojiti 50 evra.

Kotizacija za turnir iznosi 500 dinara, i ona se takođe računa i kao trodnevna ulaznica za ceo festival!

Kako biste se prijavili, potrebno je da izvršite uplatu i popunite formular na ovom linku.

Prijave traju do 8. decembra.

Uplata se vrši sa sledećim podacima:

Ime i prezime: Vaše ime i prezime
Svrha uplate: Games.con WarCraft 3 turnir
Primalac: Magic Sparrow, Beograd
Broj računa: 160-458299-57

Format turnira biće 4×4 grupe sa GSL sistemom, i zatim Top 8 plej-of. Mečevi u grupama biće bo3, dok će se plej-of igrati bo5. Prve svake partije igrači biraju po jednu mapu za banovanje i one se neće igrati u tom duelu, a svaku sledeću mapu nakon prve bira gubitnik. Mape koje će se igrati biće objavljene naknadno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: