Esports B92.net

Partizan i Dinamo Kijev igraju revijalni gejmerski duel!

Esport igrači Partizana i Dinama otvaraju sportski dan ova dva tima.

nikola savić klan rur
Podeli

FK Partizan nedavno je osnovao svoj FIFA 18 odeljak, pa se tako udružio u esports avanturi koju je ranije ove godine započeo KK Partizan, sa LoL timom i Hearthstone igračem.

Kako je nedavno i Dinamo Kijev osnovao svoj esport sastav upravo sa FIFA igračem, a istovremeno ova dva fudbalska kluba će se sastati u grupnoj fazi Lige Evrope, stvorila se jedinstvena prilika da FIFA igrači ova dva tima odigraju revijalni promotivni turnir sa njihovim FIFA igračima.

Fudbaleri na travu stadiona Partizana izlaze večeras od 21h, ali će pre njih koplja ukrstiti i virtuelni fudbalski majstori u poznatoj fudbalskoj simulaciji FIFA 17, dva igrača Partizana i jedan igrač Dinamo Kijeva.

Turnir počinje u 16:30 po našem vremenu, a ceo događaj možete pratiti uživo na Youtube kanalu ispod. Da li će više sreće imati momci uz PlayStation 4 ili oni večeras na travnatoj površini?

Izvor: Klan RUR

Prati B92 na Viberu

Ostalo

Esports naišao na nove probleme u svom proboju na Olimpijadu

Najnovija disciplina koja nas sve opčinjava a mogla bi postati Olimpijska, esports, naišao je na novu prepreku u svom proboju na najelitnije globalno, sportsko takmičenje. Iako je lobiranje iza esports disciplina dovoljno jako, a kvaliteti ovih igrača prepoznati, predsednik IOC (međunarodni olimpijski komitet), Tomas Bah je izjavio da najveći problem sada predstavlja količina nasilja u nekim igrama.

Ostalo sreda 30.08. 15:09 Komentara: 9

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Ostalo sreda 16.08. 01:57 Komentara: 3

Politika protiv esportsa - zašto igrači trpe?

Početkom ove godine, čuli smo više pozitivnih stvari vezanih za esports scenu, pogotovo u regionu Azije. Da sve nije tako pozitivno prihvaćeno i shvaćeno, pokazuju sledeći ružni primeri, koji stavljaju u sukob esports i globalizaciju scene, uglavnom iz privatnih ili ekonomskih razloga.

Ostalo sreda 12.07. 11:12 Komentara: 2
strana 1 od 14 idi na stranu