Blizzard i Twitch potpisali dvogodišnji ugovor

Nakon kratkog izleta i prošlogodišnje saradnje između kompanija Facebook i Blizzard, izgleda da se, bar što se tiče strimovanja, Blizzard vraća proverenom partneru.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Sreda, 21.06.2017.

13:29

Blizzard i Twitch potpisali dvogodišnji ugovor

Saradnja sa Fejsbukom ostaje na nekom “kežual” nivou, ali će ozbiljni esport događaji ostati gde su i do sada bili – na Twitch platformi, sada sa punokrvnom podrškom samog Twitcha.

Ovo partnerstvo uključuje brojne zvanične esport šampionate u okviru Blizzrdovih igara, gde se Blizzard obavezuje da ih strimuje ekskluzivno na Twitchu, a Twitch garantuje maksimalnu tehničku podršku i neomateni kvalitet. Događaji navedeni u ovom dvogodišnjem ugovoru su:
  • Heroes of the Storm Global Championship (HGC)
  • StarCraft 2 World Championship Series (WCS Circuit)
  • Hearthstone Championship Tour (HCT)
  • Hearthstone Global Games (HGG)
  • World of Warcraft Arena Championship
  • Overwatch APEX League
  • Overwatch Premier Series


U znak ovog partnerstva, Twitch i Blizzard nagrađuju sve Twitch Prime pretplatnike sa nagradama u igrama Overwatch, Hearthstone i Heroes of the Storm.

Prva akcija kreće sutra sa OW loot box gde se garantuje Legendary predmet. Postoji besplatna Twitch Prime proba od 7 dana, pa ako je već niste iskoristili, možete je aktivirati u nekom trenutku kada na promociji budu bile neke od stvari koje želite za vašu omiljenu igru i tako ih besplatno dobijete kroz ovu promociju.

Potrebno je da povežete vaš Twitch nalog i Blizzard nalog u okviru Twitch podešavanja, kako bi besplatne stvari stigle do vaših igara.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: