Quake Champions turnir na QuakeConu za milion dolara!

Bethesda je najavila da će ovog avgusta organizovati prvo Quake Champions svetsko prvenstvo sa nagradnim fondom od čak milon dolara. Ovo smo imali prilike da vidimo na sinoćnoj E3 prezentaciji koju je održala Bethesda.

Izvor: Sawovsky KlanRUR

Utorak, 13.06.2017.

14:15

Quake Champions turnir na QuakeConu za milion dolara!

U promo klipu govore o vraćanju “originalnog esporta” , aludirajući na preko 20 godina dugu takmičarsku istoriju koju Quake serijal ima iza sebe.

U promo klipu vidimo tim od četvoro ljudi, što još jednom potvrđuje da će Sacrifice mod biti glavni fokus Bethesde kada je Quake esports u pitanju. Ne možemo, a da ne primetimo da cela najava ovog prvenstva pomalo liči na ono što Blizzard radi sa Overwatch League i jasno je da Bethesda cilja tu publiku.

Osim najave svetskog prvenstva, vidimo još i da nam stiže Wolfenstein u Quake. Naravno, ne cela igra, ali njen glavni protagonista će biti najnoviji šampion u Quake Champions, kao što možete videti i na slici iznad. Govorimo naravno o BJ Blazkowicz, bivšem džankiju koji je sada borac protiv zlih nacista i kojoj svoj neodoljivi uvrnuti šmek donosi u Quake arene.

Njegova glavna osobina je “dual-wielding” odnosno mogućnost da nosi dva komada oružja u isto vreme. BJ će dobiti svoj poseban promo video ove srede.

Na kraju, dobili smo i novo oružje, Tribolt, a najavljene su i 3 nove mape koje će uskoro stići u Quake Champons betu, i to su Blood Run, Corrupted Keep i Lockbox, koju možete videti u videu na dnu vesti. Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: