Esports B92.net

Dobitnici B92 esports nagradne igre i rezultati ankete

Logitech tastatura i kontroler su dobili svoje vlasnike.

nikola savić KlanRUR
Podeli

Vredne Logitech periferije, tastatura G910 i kontroler F710, koje B92 Esports poklanja u saradnji sa partnerima Klan RUR i Logitech G, dobile su nove vlasnike.

Preko 2000 pojedinaca je učestovalo u popunjavanju ankete i samim tim i u nagradnoj igri, ali najsrećniji su bili Ivan Apostolovski, koji je dobio F710 gejmped, i Dušan Draganov, kome je pripala tastatura G910. Oni su izabrani nasumičnim odabirom jedne od popunjenih anketa, i njih ćemo kontaktirati radi preuzimanja nagrada u narednim danima.

Zahvaljujemo se svima koji su učestovali u anketi, a naravno, rezultate na pitanja ćemo podeliti sa vama, tako da možete videti ispod kakva je struktura prosečnog esport fana u Srbiji, koji prati b92 esports, na uzorku od nešto više od 2000 ljudi koji su učestvovali u anketi.

Koju od esport igara najviše igrate/pratite, odnosno koju biste nazvali vašom "glavnom" esport igrom?

.

Koliko redovno pratite esport vesti generalno (Nevezano za b92 esports)

.

Na kom nivou igrate takmičarske video igre?

.

Prati B92 na Viberu

Ostalo

Esports naišao na nove probleme u svom proboju na Olimpijadu

Najnovija disciplina koja nas sve opčinjava a mogla bi postati Olimpijska, esports, naišao je na novu prepreku u svom proboju na najelitnije globalno, sportsko takmičenje. Iako je lobiranje iza esports disciplina dovoljno jako, a kvaliteti ovih igrača prepoznati, predsednik IOC (međunarodni olimpijski komitet), Tomas Bah je izjavio da najveći problem sada predstavlja količina nasilja u nekim igrama.

Ostalo sreda 30.08. 15:09 Komentara: 9

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Ostalo sreda 16.08. 01:57 Komentara: 3

Politika protiv esportsa - zašto igrači trpe?

Početkom ove godine, čuli smo više pozitivnih stvari vezanih za esports scenu, pogotovo u regionu Azije. Da sve nije tako pozitivno prihvaćeno i shvaćeno, pokazuju sledeći ružni primeri, koji stavljaju u sukob esports i globalizaciju scene, uglavnom iz privatnih ili ekonomskih razloga.

Ostalo sreda 12.07. 11:12 Komentara: 2
strana 1 od 14 idi na stranu