Esports B92.net

Galena je nova Quake šampionka

Bethesda nam je sinoć predstavila još jednog novog šampiona.

nikola savić klan rur Izvor:
Podeli

Do sada smo videli tihu i ubojitu Nxy, intergalaktičkog osvajača Scalebearer, propalicu i narkomana Anarki, poludelu Slash, a početkom nedelje i ubilačku mašinu Clutch,

Sinoć nam je Bethesda otkrila još jednog šampiona, dostupnog u trenutnoj zatvorenoj beti. To je “nesveta” paladinka, Galena. Galena će vam pokazati vašeg Boga u novoj Quake areni, gde će imati proaktivnu ulogu koja može biti i ofanzivna i defanzivna.

Njega aktivna osobina je Unholy Totem, koji kada postavite ili leči okolne saborce/vas ili protivnike pretvara u čorbe od krvi i kostiju. Pasivna osobina Galene je Channeling, koji ubrzava proces obnove totema sakupljanjem healinga po mapi.

Galenu možete ispod videti u akciji, a ukoliko ste srećnik sa otvorenim betom, možete je probati već sada.

Prati B92 na Viberu

Ostalo

Politika protiv esportsa - zašto igrači trpe?

Početkom ove godine, čuli smo više pozitivnih stvari vezanih za esports scenu, pogotovo u regionu Azije. Da sve nije tako pozitivno prihvaćeno i shvaćeno, pokazuju sledeći ružni primeri, koji stavljaju u sukob esports i globalizaciju scene, uglavnom iz privatnih ili ekonomskih razloga.

Ostalo sreda 12.07. 11:12 Komentara: 2

Esports univerzitetska liga u Srbiji?

Evolucija zvana esports će uskoro zahvatiti i univerzitetski sport u Srbiji. Kako saznajemo, u toku su pripreme za osnivanje Univerzitetske esports lige u Srbiji, što će biti prekretnica za čitav region.

Ostalo subota 22.04. 16:18 Komentara: 5
strana 1 od 13 idi na stranu