Startuje regionalna RUR HotS liga 2017!

Danas počinje dugoočekivana regionalna RUR Heroes of the Storm liga, prva regionalna liga u ovom popularnom Blizzardovom MOBA naslovu.

Izvor: nikola saviæ Klan RUR

Nedelja, 19.02.2017.

13:25

Startuje regionalna RUR HotS liga 2017!
foto: Klan RUR

Jedanaest timova iz Srbije i jedan tim iz Hrvatske boriće se u narednih šest nedelja za novog šampiona naših prostora.

Timovi su:

Heroji s Oluju, Bacili smo pare, Borbena ekipa, Luxoria’s Flying Circus, Heroes of Mladi Radnik, HOTS Auce, Bad Connection, Rangers of the Order, 9 Gaga, HotS Rebeles, Prosek Gaming i Gelipteri.

Da podsetimo da su Heroji s Oluju osvojili prvi LAN turnir u Srbiji, koji je Klan RUR održao na Games.con festivalu novembra prošle godine, i trenutno su šampioni Srbije. Kako je to izgledalo prošle godine pročitajte ovde.

Liga se sastoji od dve grupe po šest timova, iz kojih će po dve najbolje ekipe iz obe grupe proći u TOP 4 Lan završnicu, koja će se održati krajem marta u Beogradu. Grupna faza takmičenja trajaće pet nedelja i većinu mečeva moćićete da pratite vikendom uživo na zvaničnom RUR Twitch kanalu – www.twitch.tv/klanrur. Pratite naš Twitch kanal redovno i učestvujte u podeli HotS nagrada koje ćemo deliti publici tokom/nakon svakog strima.

Redovni termini strima su subota od 16h, 18h i nedelja od 19h, 21h, tako da rezervišite ove termine narednih pet nedelja jer vas očekuju uzbudljivi HotS mečevi.

Danas, prvi meč dana u 19 časova otvaraju HOTS Auce i Bad Connection, a odmah nakon njih u 21 čas igraju Rangers of the Order i Borbena ekipa. Svi mečevi igraće se po Best of 5 principu, odnosno na 3 dobijene mape.

Zvanični partner lige, kompanija Sandberg, obezbedila je nagrade za prva 3. mesta:
  1. mesto – 5x Derecho Headset
  2. mesto – 5x Thunderstorm Keyboard
  3. mesto – 5x Blast Mouse


Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je RUR HotS liga podržana i od strane Blizzarda, koji je za ovu priliku obezbedio 20 Bundle Code nagrada, koje ćemo deliti gledaocima tokom strima svake nedelje, a to su:

5x Space Lord Leoric Bundle

5x Ragnaros Bundle

5x Magni Muradin Bundle

5x Succubus Kerrigan Bundle

Raspored mečeva po grupama, aktuelne rezultate i sve ostalo možete naći na zvaničnoj Toornament stranici Lige: https://www.toornament.com/tournaments/589fa6a7140ba0913c8b4594/information

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: