HGC – rezultati prvog dana i najava drugog

Prvog dana HGC-a videli smo čak tri od četiri meča završena rezultatom 3-0, dok je samo jedan meč otišao u neizvesnu završnicu u petoj partiji.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Subota, 21.01.2017.

18:04

HGC – rezultati prvog dana i najava drugog
foto: Blizzard

Oba meča iz evropskog regiona su završena rezultatom 3-0, a pobede su odneli Misfits i Team Expert. Vođeni krilima Ragnarosa u sve tri partije Misfits su, može se reći, možda i prelako dobili Team Dignitas, mada sve tri partije su bile uzbudljive, naročito poslednja. Team Expert je sigurno još lakše došao do pobede, najviše zahvaljujući odličnoj igri njihovog kapitena „adrd“-a na Medivhu u prve dve partije, i Ragnarosu u trećoj. Ključni momenat je svakako bio u drugoj partiji u kojoj je Team Expert uspeo da se vrati od zaostatka 28-8 na mapi towers of Doom.

Kada je u pitanju NA region tu smo videli odličan meč između Tempo Storma i Naventica. TS je dobio prve dve partije, da bi se Naventic vratio u igru sa pobedama u sledeće dve. Odlučujuća partija je odigrana na Baraxis Holdout-u, gde je TS pobedu obezbedio sa Stage Dive-om na Moralesa čime je Naventic ostao bez supporta i šanse za pobedu.

Poslednji meč koji se završio kasno u noć dobio je Team 8 protiv tima No Tomorrow, pre svega zbog još jedne odlične igre na Medivhu, od strane mladog „Glaurung“-a, dok su u trećoj partiji odličnom kombinacijom Tassadar/Tracer došli do konačne pobede.

Današnji dan otvaraju beGenius i Synergy, dok posle njih igraju Fnatic i Tricked esport. Na drugoj strani Atlantika imamo Superstars protiv Team Freedom i dan se završava mečom između Gale Force eSports-a i B-Step-a.

Očekujemo i danas odlične mečeve i možda iskok nekih drugih heroja, a da to nisu Ragnaros i Medivh. Mečeve kao i uvek, pratite na www.twitch.tv/blizzheroes

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: