HotS: Uskoro počinje Lunar Festival

Nova uzbuđenja nas čekaju od sledeće nedelje u Heroes of the Storm, tačnije od 24. januara, kada kreće novi event Lunar Festival.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Sreda, 18.01.2017.

19:16

HotS: Uskoro počinje Lunar Festival
foto: Blizzard

Dobijamo novi event quest kao i dnevne questove, nove skinove i mountove, a možda i uočite vatroment na kraju vašeg meča. Sve to do 14. februara.

Svakog dana ćete dobijati quest da završite Rooster Race. Ako neko od igrača u vašem timu nije završio quest, postoji šansa da će se Lunar Rooster pojaviti kod vaše baze pre nego što počne meč. Pojaviće se mnogo prazničih stvarčica koje trebate da vratite Lunar Roosteru, kako bi on napredovao u trci. Vratite ih pre nego što istekne vreme i pomozite vašem „pevcu“ da pobedi u trci.

Dnevna nagrada je 200 golda, dok je glavna (event) nagrada Lunar Rooster portret i Lunar Rooster mount. Da biste dobili nagradu trebate da završite Rooster Race 25 puta u toku eventa.

Naravno to nije sve. U čast Lunar festivala imamo nove skinove za Li-ming i Samura kao i Nibus Cloud Mount( Goku se verovatno sad pita gde je Pitomi Oblak ).

Sve ovo a i više moći ćete da nađete u prodavnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: